fbpx

Ypäjä

palvelupiste

Tervetuloa Ypäjän palvelupisteeseen

Meillä Wallattomassa asiakasta palvelevat aina tutut hoitajat. Tämä on iso etu ja
merkityksellinen asia asiakkaan kokonaistilanteen hahmottamisessa. Tuttu hoitaja huomaa ja reagoi
nopeasti pieniinkin muutoksiin asiakkaan voinnissa. Hoitajan työtä tukevat myös digitaaliset
palvelumme, jotka mahdollistavat asiakkaan voinnin reaaliaikaisen seurannan ympäri vuorokauden.

Teemme työtämme tiiminä asiakkaan ja hänen läheistensä ja omaistensa kanssa. Hoivatyömme on
läpinäkyvää, ja läheiset voivat osallistua hoivakäynteihin digitaalisesti kameran kautta, esimerkiksi
omalta tietokonepäätteeltään.

Luottamus, lämpö, läsnäolo ja oikein ajoitettu ja mitoitettu ammattitaitoinen apu on lähtökohtamme.
Niistä aineksista syntyy parasta hoitoa.

Forssan hoitajat

Kati Järvinen

Kati Järvinen

Sairaanhoitaja
040 513 0768

Olen koulutukseltani sairaanhoitaja ja työskennellyt alalla yli 15-vuotta. Työni olen aina tehnyt lämmöllä ja suurella sydämellä. Wallatoman tulevaisuuden visio ja arvomaailma kohtaavat ajatuksieni kanssa hyvästä hoidosta, ja halusin lähteä mukaan.

Hoitotyössä usein aika on kortilla, mikä aiheuttaa palvelun heikkenemistä ja hoitajille myös riittämättömyyden tunnetta, jopa loppuunpalamista. Wallattomassa räätälöimme itse työvuoromme ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme niin paljon aikaa kun he sitä tarvitsevat. Olemme läsnä ja autamme parhaamme mukaan kaikissa arjen askareissa.

Wallattomassa on intoa ja halua kehittää hoitotyötä. Olen ilolla osa tätä joukkuetta.

Olen koulutukseltani lähihoitaja sekä jalkahoitaja ja minulla on 15 vuoden kokemus hoitotyöstä. Olen työskennellyt sekä kehitysvammaisten että ikäihmisten parissa, pääsääntöisesti kuitenkin muistisairaiden kanssa.

Wallattoman tapa toimia mahdollistaa minulle uusien ideoiden kehittämisen sekä asiakkaan toiveiden joustavan toteuttamisen.

Haluan tarjota parempaa hoitoa, hoivaa ja kuntoutusta tai mitä tahansa asiakas tarvitsee voidakseen asua omassa kodissaan mahdollisimman pitkään. Kyse ei kuitenkaan ole vain kotona asumisesta, pikemminkin siitä omannäköisestä elämästä, jossa on vielä viimeisinäkin vuosina mahdollista toteuttaa niitä omia haaveita tai löytää jopa uusia mielenkiinnon kohteita.

Tämänkaltaisia arvoja voin toteuttaa Wallattomana hoitajana.

Salla Soineva

Lähihoitaja
044 551 4787

Mandi Majava

Sairaanhoitajan sijainen

Valmistun pian sairaanhoitajaksi ja olen ollut osana Wallaton tiimiä jo kaksi vuotta. Alalle hakiessani minua kiinnosti ihmisläheinen ja monipuolinen työnkuva. Etenkin ikäihmisten kanssa toimiminen on lähellä sydäntäni.

Olen päässyt oppimaan uutta ja syventämään jo oppimaani loistavan ja ammattitaitoisen työyhteisön ja mukavien asiakkaiden kanssa. Wallattomalla asiakas kohdataan yksilönä ja hänestä huolehditaan lämmöllä.

Wallattoman visio kehittää hoitotyötä on ainutlaatuista ja innostavaa. Työssä hyödynnetään ennakkoluulottomasti uusia ja edistyksellisiä innovaatioita.

Minusta on hienoa olla mukana hoitotyön kehittämisessä ja tulevaisuudessa.

Kysy lisää Forssan palvelupisteestä

Me pidämme huolta

Valitse haluamasi hoiva-ammattilainen sekä ajankohdat palvelulle. Näin mahdollistamme onnellisen arjen ikäihmiselle ja mielekkään sekä paremmin palkatun työn parhaille terveydenhuollon ammattilaisille.

Meillä on näkemystä

Me haluamme nähdä Suomen, jossa jokainen saa ikääntyä turvallisesti ja elää oman näköistä ja arvokasta elämää loppuun asti. Me onnistumme siinä yhdessä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa tuottamalla hyvää laatua kotihoitoon ja muuttamalla toimialaa omalla esimerkillämme.

Me autamme kaikessa

Saat kauttamme kaikki palvelut omaan tai läheisesi kotiin, tarvitset sitten apua arkeen liittyvissä askareissa, hoivassa tai lääkäripalveluissa. Meiltä saat niin arkea helpottavat teknologiset apuvälineet kuin siivoojan. Me huolehdimme asiakkaidemme tarpeista ja arjen asioista kokonaisvaltaisesti.

 

Scroll Up