fbpx

Meistä

Olemme tiimi omaisten ja läheisten kanssa, jotta lähimmäisesi saa parasta hoitoa.

Tapamme toimia

Hoivapalveluyritys Wallaton yhdistää alan parhaat ammattilaiset, parhaan asiakaskokemuksen ja ihmistä palvelevan teknologian. Palvelumme ei rakennu seinistä, vaan juuri sinun tai sinun läheisesi tarpeisiin räätälöidyistä palveluista. Konseptimme on luotu yhdessä hoitajien ja asiakkaiden kanssa parhaaksi koetuista toimintatavoista – niin Suomesta kuin maailmalta.
Saat kauttamme kaikki palvelut omaan tai läheisesi ja omaisesi kotiin. Mikäli tarvitset kotiisi terveydenhuollon ammattilaista hoitajaa tai lääkäriä, tulemme avuksi. Mikäli tarvitset apua arjen askareissa ruuan laitosta kodin siistimiseen, olemme sillinkin apuna. Tarjoamme myös arkea helpottavia ja turvaa tuovia teknologisista apuvälineitä ja ratkaisuja. Huolehdimme sinun tai läheisesi tarpeista ja asioista kokonaisvaltaisesti. Olemme tiimi omaisten ja läheisten kanssa, jotta paras mahdollinen kotihoito toteutuu. Ammattilaisten hoitoketju on meillä saumaton.
Koska alueellasi sinua palvelevat samoina pysyvät hoitajat, pystyvät he ennakoiden puuttumaan ja havainnoimaan muutokset asiakkaansa voinnissa ja oikea-aikaisesti tarjoamaan apua. Esimerkiksi muistisairauden alkuvaiheen hoidossa, sanoitamme keskustelua muistisairaan ja hänen omaistensa välillä, jotta yhteys säilyy sairauden tuomista muutoksista huolimatta. Annamme omaisille tukea ja välineitä ymmärtää ja hyväksyä ikääntyneen tilanne.
Hoitotyöskentelymme on avointa ja läpinäkyvää. Siksi omaiset pääsevät seuraamaan kotikäyntejämme digitaalisesti. Kaikki teknologisten ratkaisujen tuottama tieto on sovitusti myös omaisten saatavissa. Hyödynnämme laajasti digitaalisia palveluja hoivatyön tukena. Näin tiedät, että sinä tai läheisesi saa parasta mahdollista hoitoa, ympäri vuorokauden.

Kenelle?

Palvelumme sopivat kaikille, jotka kokevat turvattomuutta, yksinäisyyttä ja avuntarvetta – iästä, asuinpaikasta ja elämäntilanteesta riippumatta. Voit tilata palveluita joko itsellesi tai lähimmäisellesi.

Visiomme

Wallaton logo musta

Meillä on visio Suomesta, jossa ikääntyminen on turvallista, ja jossa jokainen saa elää oman näköistä ja arvokasta elämää loppuun asti.

Työmme tuloksia näemme joka päivä pienissä ja suurissa asioissa:
Vanhuksen hymyssä, kun tutulla hoitajalla on aikaa pysähtyä ja lämpöä ymmärtää hänen kysymyksiään ja huoliaan.

Omaisen tyytyväisyydessä, kun hän tietää voivansa luottaa ja nähdä rakkaan läheisensä saavan maailman parasta hoitoa. Silloinkin, kun ei itse etäisyyden takia pääse paikalle.

Hoitajan ilossa, kun hän saa tehdä arvojensa mukaista työtä, mainiossa tiimissä, omaa ammattitaitoaan täysin hyödyntäen ja uutta oppien.

Meidän tehtävämme on tuottaa onnellisuutta, onnistua yhdessä ja muuttaa toimialaa omalla esimerkillämme. Yrittäjiemme pitkän kokemuksemme ansiosta olemme koonneet Wallattomaan parhaat käytännöt, joita jatkuvasti edelleen kehitämme. Hyödynnämme myös digitaalisten apuvälineiden parasta antia.

Teemme tiivistä yhteistyötä päättäjien, yritysten ja yhteisöjen kanssa, jotta parhaasta mahdollisesta hoidosta tulee totta kaikille ikääntyville ja apua tarvitseville. Kehitämme jatkuvasti omaa osaamistamme, koulutamme ja kannustamme henkilöstöämme. Ennakoimme, toimimme ja olemme aina läsnä.

Yritys

Wallaton on hoitoalan ammattilaisten vuonna 2017 käynnistämä, perustajiensa omistama ja valtakunnallisesti toimiva hoivapalveluyritys.

Se syntyi näystä ja tarpeesta kehittää niin kotihoidon kuin ikääntyneiden hoidon palveluja.

Meillä on visio Suomesta, jossa on turvallista ja ilo ikääntyä, ja jossa jokainen saa elää oman näköistä ja arvokasta elämää loppuun asti. Verkostomme yrittäjille tarjoamme työyhteisön, jossa omaa ammattitaitoa saa jatkuvasti kehittää, parhaaksi testattujen hoitokäytäntöjen ja osaajien kanssa.

Ensimmäinen Wallaton toimipiste käynnistyi Forssassa elokuussa 2017, ja verkosto laajenee jatkuvasti uusien yrittäjien tullessa mukaan toimintaan. Rakennamme yhdessä vanhenemisen arjen iloa ja kotihoidon uutta aikakautta.

Jaan Lahteenkorva

Jaana Lähteenkorva

Palvelujohtaja, Wallattoman perustaja

Minua Wallattomassa inspiroivat haasteet sekä vahva halu löytää uusia toimintamalleja hoivatyöhön ja onnistua niiden viemisessä käytäntöön. Wallattomassa me haluamme yhdistää ihmissydämen, parhaan asiakaskokemuksen ja teknologian. Palvelumme ei rakennu seinistä, vaan lähtökohtana on asiakkaan tarpeet ja toiveet.

Yli 20 vuoden kokemukseni vanhustyössä on vahvistanut ymmärrystä, että kaikki hyvä lähtee hyvinvoivista hoitajista. Se antaa ilon ja voiman olla ihminen ihmiselle. Siksi minulle tuottaa erityistä iloa nähdä hoitajiemme toimivan siten kuin toivoisi itsensäkin tulevan hoidetuksi – se on vahva lähimmäisenrakkauden ele."

Wallaton yrittäjäksi

Mukaan tiimiimme?

Jos olet hoitoalan osaava ammattilainen, kiinnostunut yrittäjyydestä ja etsit merkityksellistä tapaa tehdä työtäsi jatkuvasti kehittyvässä tiimissä, Wallaton on sinun juttusi.

Palveluksessasi

Wallaton logo musta

Wallaton Oy

Ikääntymisen uusi valtakausi

Palvelujohtaja

Toimitusjohtaja

Wallaton ryhmä