fbpx

Huoleton, vaivaton, Wallaton!

Toimimme yhdessä omaisten ja läheisten kanssa taataksemme lähimmäisellesi parhaan mahdollisen hoidon - sydämellä!

Tapamme toimia

Me Wallattomalla yhdistämme alan parhaan ammattitaidon sekä kokonaisvaltaisen ja korkeatasoisen, luotettavan ja huolettoman palvelun. Räätälöimme palvelumme juuri sinun ja läheisesi tarpeisiin sopivaksi, yhdessä hoitajiemme ja asiakkaidemme kanssa parhaiksi ja tasokkaimmiksi koetuista tavoista toimia. Palvelumme sopivat kaikille, jotka kaipaavat turvaa, läsnäoloa ja apua arkeen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on yksinäisyyttä potevan ja tukea tarvitsevan luona iästä, asuinpaikasta ja elämäntilanteesta riippumatta. Ole huoleton - valitse Wallaton!

Teemme työtämme sydämellä ja jokainen hoivattavamme on meille tärkeä. Saat meiltä apumme ja tukemme niin omaan kuin läheisesi kotiin. Saat kauttamme kotiisi terveydenhuollon ammattilaisen, hoitajan tai lääkärin ja autamme myös arjen askareissa, ruoan laitosta kodin siistimiseen. Meiltä saat myös arkea helpottavat ja turvaa tuovat apuvälineet ja muut teknologiset ratkaisut. Tärkeintä on kuitenkin se aito ja lämmin läsnäolo, jolla huolehdimme rakkaasi tarpeista ja asioista kokonaisvaltaisesti. Ammattitaitoinen ja sydämellinen tiimimme toimii yhdessä läheisten ja omaisten kanssa, jotta paras mahdollinen kotihoito toteutuisi. Saumattomaan ammattilaisten hoitoketjuumme voit luottaa.

Hoitajamme pysyvät samoina asiakkaan lähellä ja asiakkaat voivat tukeutua tuttuihin ja turvallisiin, jopa itse valitsemiinsa hoitajiin. Näin hoivattavien ja hoitajien välille muodostuu luotettava ja vahva hoitosuhde. Tällöin hoitajamme pystyvät ennakoimaan ja havannoimaan mahdollisia muutoksia asiakkaan voinnissa sekä puuttumaan ja tarjoamaan apua juuri oikeaan aikaan. Esimerkiksi muistisairauden alkuvaiheen hoidossa tuemme lämmöllä keskustelua muistisairaan ja omaisten välillä, jotta yhteys säilyisi parhaana mahdollisena sairauden edetessä. Omaiset saavat meiltä tarvitsemaansa tukea ja apua ymmärtää ja hyväksyä ikääntyvän tilanne. Yksin emme sairastunutta emmekä sairaasta läheisestään välittäviä ihmisiä jätä koskaan. Me Wallattomalla hoidamme asiakkaitamme avoimesti ja läpinäkyvästi. Omaiset pääsevät seuraamaan kotikäyntejämme digitaalisesti ja kaikki saatavilla oleva tieto on myös omaisten nähtävissä. Hyödynnämme erilaisia nykyaikaisia palveluja hoivatyömme tukena ja voit olla huoleton ja varma siitä, että sinä tai läheisesi saa parasta mahdollista hoivaa ympäri vuorokauden.​

Kenelle?

Palvelumme sopivat kaikille, jotka kokevat turvattomuutta, yksinäisyyttä ja avuntarvetta – iästä, asuinpaikasta ja elämäntilanteesta riippumatta. Voit tilata palveluita joko itsellesi tai lähimmäisellesi.

Miten Wallaton näkee tulevaisuuden?

Wallaton logo musta

Me Wallattomalla haluamme rakentaa tulevaisuutta, jossa ikääntyminen on turvallista ja jossa jokainen saa elää oman näköistään, hyvää ja arvokasta elämää loppuun asti.

Työmme tuloksia näemmekin niin pienissä kuin suurissa asioissa:

  • Vanhuksen hymyssä, kun tutulla hoitajalla on aikaa pysähtyä ja lämpöä ymmärtää hänen kysymyksiään ja huoliaan.
  • Omaisen tyytyväisyydessä, kun hän tietää voivansa luottaa ja nähdä rakkaan läheisensä saavan maailman parasta hoitoa. Silloinkin, kun ei itse etäisyyden takia pääse paikalle.
  • Hoitajan ilossa, kun hän saa tehdä arvojensa mukaista työtä, mainiossa tiimissä, omaa ammattitaitoaan täysin hyödyntäen ja uutta oppien.

Me koemme, että tehtävämme on tuottaa onnellisuutta ja hyvinvointia, onnistua yhdessä ja välittää asiakkaistamme. Koemme, että sydämellinen ja ihmisläheinen esimerkkimme tulee muuttamaan koko toimialaa. Pitkä ja syvä kokemuksemme näkyy arvoissamme, valinnoissamme ja kokoomissamme parhaissa käytännöissä, joita edelleen jatkuvasti kehitämme. Asiakkaidemme vuoksi.

Teemme tiivistä yhteistyötä kaikkien julkisten ja yksityisten tahojen kanssa, jotta voisimme tarjota parasta mahdollista hoivaa ja hoitoa kaikille sitä tarvitseville. Kehitämme jatkuvasti itseämme ja yritystämme ja olemme aina läsnä.

Sydämellä.

Miksi valita meidät?

Me pidämme huolta

Valitse haluamasi hoiva-ammattilainen sekä ajankohdat palvelulle. Kaikki hoitajamme ovat yrittäjiä. Verrattuna yleiseen alan palkkatasoon maksamme hoitajillemme jopa tuplasti enemmän. Näin mahdollistamme onnellisen arjen ikäihmiselle ja mielekkään sekä paremmin palkatun työn parhaille terveydenhuollon ammattilaisille.

Meillä on näkemystä

Me haluamme nähdä Suomen, jossa jokainen saa ikääntyä turvallisesti ja elää oman näköistä ja arvokasta elämää loppuun asti. Me onnistumme siinä yhdessä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa tuottamalla hyvää laatua kotihoitoon ja muuttamalla toimialaa omalla esimerkillämme.

Me autamme kaikessa

Saat kauttamme kaikki palvelut omaan tai läheisesi kotiin, tarvitset sitten apua arkeen liittyvissä askareissa, hoivassa tai lääkäripalveluissa. Meiltä saat niin arkea helpottavat teknologiset apuvälineet kuin siivoojan. Me huolehdimme asiakkaidemme tarpeista ja arjen asioista kokonaisvaltaisesti.

 

Wallaton yrittäjäksi

Mukaan tiimiimme?

Jos olet hoitoalan osaava ammattilainen, kiinnostunut yrittäjyydestä ja etsit merkityksellistä tapaa tehdä työtäsi jatkuvasti kehittyvässä tiimissä, Wallaton on sinun juttusi.