fbpx

Wallaton yrittäjät

Tule mukaan joukkoon!

Forssan hoitajat

Leandro Vargas da Silva

Sairaanhoitaja
044 364 5364

Olen muuttanut suomeen Brasiliasta 20-vuotta sitten ja edelleen rakastan tätä maata. Työskentelin Pelastusarmeijassa vuoteen 2014 saakka sekä Suomessa että Ruotsissa. Tein työtä seurakunnassa ja sosiaalityössä, viimeisimpänä päihdetyön parissa. Päätin pitkän urani jälkeen lisäkouluttautua sairaanhoitajaksi. Valmistuin sairaanhoitajaksi vuonna 2018, jonka jälkeen olen työskennellyt mielenterveyspotilaiden ja vanhusten parissa. Pidän Wallattoman arvomaailmassa siitä, että työntekijöitä ja asiakkaita kohdellaan arvostaen ja kunnioittaen.

Olen koulutukseltani lähihoitaja sekä jalkahoitaja ja minulla on 15 vuoden kokemus hoitotyöstä. Olen työskennellyt sekä kehitysvammaisten että ikäihmisten parissa, pääsääntöisesti kuitenkin muistisairaiden kanssa.

Wallattoman tapa toimia mahdollistaa minulle uusien ideoiden kehittämisen sekä asiakkaan toiveiden joustavan toteuttamisen.

Haluan tarjota parempaa hoitoa, hoivaa ja kuntoutusta tai mitä tahansa asiakas tarvitsee voidakseen asua omassa kodissaan mahdollisimman pitkään. Kyse ei kuitenkaan ole vain kotona asumisesta, pikemminkin siitä omannäköisestä elämästä, jossa on vielä viimeisinäkin vuosina mahdollista toteuttaa niitä omia haaveita tai löytää jopa uusia mielenkiinnon kohteita.

Tämänkaltaisia arvoja voin toteuttaa Wallattomana hoitajana.

Salla Soineva

Lähihoitaja
044 551 4787

Mandi Majava

Sairaanhoitajan sijainen

Valmistun pian sairaanhoitajaksi ja olen ollut osana Wallaton tiimiä jo kaksi vuotta. Alalle hakiessani minua kiinnosti ihmisläheinen ja monipuolinen työnkuva. Etenkin ikäihmisten kanssa toimiminen on lähellä sydäntäni.

Olen päässyt oppimaan uutta ja syventämään jo oppimaani loistavan ja ammattitaitoisen työyhteisön ja mukavien asiakkaiden kanssa. Wallattomalla asiakas kohdataan yksilönä ja hänestä huolehditaan lämmöllä.

Wallattoman visio kehittää hoitotyötä on ainutlaatuista ja innostavaa. Työssä hyödynnetään ennakkoluulottomasti uusia ja edistyksellisiä innovaatioita.

Minusta on hienoa olla mukana hoitotyön kehittämisessä ja tulevaisuudessa.

Olen sairaanhoitaja ja toiminut hoitoalalla yli 25 vuotta. Pääasiassa olen työskennellyt yliopistosairaalassa akuuttihoitotyön parissa mm aikuisten teho-osastolla aivojen verenkiertohäiriöpotilaiden hoitotyössä. Lähellä sydäntäni on myös työskentely lasten hoitotyössä.

Minulla on hoitoalalta kolme tutkintoa ja kuusi erikoistumista. Koen säännöllisen kouluttautumisen ja uusimman näyttöön perustuvan tiedon etsimisen edellytyksenä sille, että pystyn ammattilaisena vastaamaan asiakkaiden, omaisten ja yhteiskunnan asettamiin tarpeisiin, odotuksiin ja haasteisiinkin.

Haluan kunnioittaa ihmisen oikeutta elää toivomallaan tavalla elämänkaaren kaikissa vaiheissa. Wallattoman toiminnan ja hoitotyön arvot kohtaavat omani ja siksi halusin osaksi tätä moniammatillista huipputiimiä.

Asiakkaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin huomioiminen, tarpeisiin vastaaminen ja sen hänen omannäköisensä elämän mahdollistaminen ja turvaaminen aidolla läsnäololla, tutuilla hoitajilla, kiireettömällä ajalla ja hoitotyön keinoilla yhdistettynä asiakkaalle tärkeisiin asioihin, saamme olla mukana lisäämässä merkityksellisyyttä, lämpöä ja arvokkuutta hänen elämäänsä. Tietoisuutta, että hän on edelleen tärkeä ja hänestä välitetään juuri sellaisena kuin hän on.

Pia Heino

Sairaanhoitaja
045 226 9288

Espoon hoitajat

Olen kirurginen sairaanhoitaja ja olen työskennellyt leikkaussalissa sekä aikuisten että lasten yksiköissä. Hyvä aseptiikka, haavahoidot sekä kipujen lievitys ovat tällä saralla tulleet tutuksi ja uskoisin niistä olevan hyötyä myös kotiin tuotavissa palveluissa. Työkokemukseni muistisairaiden asiakkaiden parissa antaa minulle hyvät valmiudet tukea heitä pärjäämään omassa kodissaan.

Kotihoidossa olen toiminut esimiestyössä, jossa asioiden koordinointi ja päiväkäyntien suunnittelu kuului vastuulleni. Tämä tehtävä avasi silmät sille, kuinka tärkeää on antaa aikaa asiakas kohtaamisille sekä olla aidosti läsnä ihmisiä kohdatessa. Itse pidän kotihoidossa erityisesti siitä, kun voin tuoda päivittäin iloa ja valoa ihmisille, jotka saattavat muutoin olla yksinäisiä tai seuraa vailla.

Wallattomassa saan tehdä asiakaskäynnit ilman kiirettä. Tämä mahdollistaa sen, että ehdin kunnolla tutustumaan asiakkaisiin ja pystyn tarjoamaan heille, yksilöllistä hyvää hoitoa.

-Hymyillen jokaiseen kotiin-

Hanna Timonen

044 404 4048

Kati Järvinen

Kati Järvinen

Sairaanhoitaja
040 513 0768

Olen koulutukseltani sairaanhoitaja ja työskennellyt alalla yli 15-vuotta. Työni olen aina tehnyt lämmöllä ja suurella sydämellä. Wallatoman tulevaisuuden visio ja arvomaailma kohtaavat ajatuksieni kanssa hyvästä hoidosta, ja halusin lähteä mukaan.

Hoitotyössä usein aika on kortilla, mikä aiheuttaa palvelun heikkenemistä ja hoitajille myös riittämättömyyden tunnetta, jopa loppuunpalamista. Wallattomassa räätälöimme itse työvuoromme ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme niin paljon aikaa kun he sitä tarvitsevat. Olemme läsnä ja autamme parhaamme mukaan kaikissa arjen askareissa.

Wallattomassa on intoa ja halua kehittää hoitotyötä. Olen ilolla osa tätä joukkuetta.

Porvoon hoitajat

Olen koulutukseltani sairaanhoitaja ja kätilö. Minulla on pitkä kokemus sairaanhoidosta, vanhustenhuollosta, psykiatrisesta hoidosta sekä kehitysvammahuollosta. Haluan antaa asiakkailleni aikaa, laatua ja tuoda kotiin sitä apua, jota asiakas haluaa ja tarvitsee. Kätilönä voin myös tarjota kotikäyntinä ohjausta ja neuvontaa raskaana oleville ja synnyttäneille.

Till utbildningen är jag sjukskötare och har långvarig erfarenhet inom sjukvården, åldringsvården, psykiatriska sjukvården och vård av utvecklingshämmade. Jag vill erbjuda kunderna tid, kvalitet och i samspråk uppbyggd service i hemmet. Som barnmorska kan jag även erbjuda rådgivande service i hemmet för gravida kvinnor och nyligen förlösta."

Susanne Nyblom

Susanne Nyblom

Sairaanhoitaja, kätilö
044 984 6361

Seinäjoen hoitajat

Olen koulutukseltani lähihoitaja, valmistunut keväällä 2010 josta asti olen toiminut pääsääntöisesti kehitysvammaisten, vammautuneiden henkilöiden sekä ikäihmisten kanssa. Minulla on laaja työkokemus alalta ja olen aina tiennyt, että hoitajan työ on kutsumukseni. Tärkeimpiä asioita hoitajan työssä pidän ammattitaidon lisäksi aitoa välittämistä sekä kiireetöntä läsnäoloa jokaista asiakasta varten. Nyt pystyn tarjoamaan jokaiselle asiakkaalle heidän yksilölliset tarpeensa huomioiden aidosti laadukasta hoitoa heidän omassa kotonaan. Wallattoman hoitajatiimi jakaa kanssani samat hoitotyön arvot ja olen onnellinen saadessani olla osa tätä joukkoa.

Pia-Maria Huhtamäki

Pia-Maria Huhtamäki

040 485 9233

Kotkan hoitajat

Olen koulutukseltani lähihoitaja ja valmistunut kuntoutuksen koulutusohjelmasta vuonna 2007. Päädyin valmistumisen jälkeen useaksi vuodeksi akuuttihoitotyöhön. Kirurginen hoitotyö, leikkauksen jälkeinen kuntoutus ja haavanhoito ovat vahvaa osaamistani tältä ajalta.

Myöhemmin vaihdoin kotihoitopuolelle, jossa olen työskennellyt sekä julkisella että yksityisellä puolella. Myös vaativampi kotona tehtävä hoito on tuttua, olen toiminut hengityshalvaustiimeissä ja turvapuhelinpäivystyksessä.

Nyt haluankin vahvan kokemukseni turvin tarjota asiakkaalle kotiin kiireetöntä ja laadukasta hoitoa.

Jaakko Sandström

Lähihoitaja
045 7877 9107

Kirsi Taskinen

Lähihoitaja
050 5281463

Lähihoitajaksi valmistuttuani olen työskennellyt muistisairaiden vanhusten parissa sekä hoivakodeissa että kotihoidon piirissä. Tällä hetkellä töiden lomassa opiskelen jalkojenhoitajaksi ja tulevaisuudessa tulen tarjoamaan myös niitä palveluja. Työssäni olen huomannut miten tärkeää vanhukselle sekä myös nuoremmille asiakkaille on tuttu ja turvallinen hoitaja, jonka kanssa voi jakaa kaikki huolet ja murheet sekä myös ilonaiheet.

Mielelläni olisin sinun rakkaalle äidille, isälle, anopille, apelle, lapselle tai ystävälle juuri se luottohoitaja, jota odottaa.

Lahden hoitajat

Sirpa Reinikainen

Lähihoitaja, muistihoitaja
046 594 7133

Olen koulutukseltani lähihoitaja ja muistihoitaja. Olen tehnyt pitkään hoitotyötä ja erikoistunut vanhustenhoitoon. Erityisesti muistihoitajan työ on sydäntäni lähellä. Yrittäjyys on minulle keino parantaa asiakkaiden palvelun laatua.

Kiinnostuin Wallattoman toiminnasta ja heidän periaatteistaan hoitotyössä. Haluan kohdata asiakkaan arvokkaana ihmisenä, antaa heille aikaa ja hyvää hoitoa. Jokaisella on oikeus tulla hyväksytyksi henkilönä omine tarpeineen ja toiveineen. Hoitotyössäni haluan kuunnella hoidettavien ja heidän läheistensä toiveita sekä hoidon suunnittelussa että sen toteuttamisessa.

Työurani lähihoitajana alkoi vuonna 2006 ja tähän päivään mennessä olen ehtinyt työskentelemään monissa erilaisissa hoitoalan yksiköissä. Pääasiassa vanhusten ja kehitysvammaisten parissa, mutta tuttua on myös lasten sekä mielenterveysasiakkaiden kanssa työskentely. Työkokemukseni on siis kaiken kaikkiaan laaja ja haluankin toivottaa tervetulleeksi asiakkaat aina vauvasta vaariin! Wallattomassa yhdistyy moni asia, josta olen haaveillut. Kiireettömyys, turvallisuus ja läsnä oleminen asiakkaan kanssa. Juuri nämä tekijät saivatkin minut hakeutumaan tähän mukavaan joukkoon! Haluan ehdottomasti luoda ihmiselle arvostetun ja mukavan olon, samalla toteuttaen omaa työtäni hoitajana. On ilo päästä tuomaan räätälöityjä palveluja aidosti ihmiseltä ihmiselle. Työmme hoitoalalla on äärimmäisen tärkeää ja olen onnellinen siitä, että pääsen toteuttamaan sitä ilman kiirettä, tutustuen asiakkaisiin ja tarjoten parasta mahdollista hoivaa jokaiselle.

Minna Back-Paavola

045 274 6968

Palveluksessasi

Wallaton logo musta

Wallaton Oy

Ikääntymisen uusi valtakausi

Palvelujohtaja

Toimitusjohtaja