fbpx

Osaksi Wallattoman huippu-yhteisöä?

Jos olet hoitoalan osaava ammattilainen, kiinnostunut yrittäjyydestä ja etsit merkityksellistä tapaa tehdä työtäsi jatkuvasti kehittyvässä tiimissä, Wallaton on sinun juttusi.

Työllistämismallissamme kaikki henkilökuntamme jäsenet ovat yrittäjiä. Verrattuna yleiseen alan palkkatasoon voit jopa tuplata tulosi!

Wallattomalla voit itse määritellä työaikasi ja työtuntisi valmiin asiakaskunnan kanssa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuutta valita haluamansa hoiva- ammattilaisen tai hoitajan ja pystyt myös itse määrittelemään miten, missä ja milloin teet työsi.

Olemme sinulle myös tiivis tukiverkosto. Koulutamme ja kannustamme elämänmuutoksissasi ja urapolullasi sekä pysymme jatkuvasti rinnallasi ja tukenasi!

Wallaton yrityksenä

Wallaton aloitti toimintansa elokuussa 2017, hoitoalan kokeneiden ammattilaisten käynnistämänä. Ensimmäinen Wallaton-toimipiste käynnistyi Forssassa ja

verkostomme laajenee jatkuvasti uusien yrittäjien tullessa mukaan toimintaamme. Meitä hoitajia yrittäjinä on jo iso määrä ja lisää tulee jatkuvasti. Wallaton tuo yhteen vankkoja osaajia tarjoamaan parasta mahdollista hoitoa, huolenpitoa ja kotipalveluita ikääntyville. Rakennamme yhdessä vanhenemisen arjen iloa ja kotihoidon uutta aikakautta. Sydämellä. Verkostossamme saat tehdä arvojesi mukaista työtä, mainiossa tukenasi olevassa tiimissä, omaa ammattitaitoasi täysin hyödyntäen ja koko ajan paljon uutta oppien. Luomme yrittämisellesi helpot rakenteet, innostavan esimerkin ja taloudellisen menestymisen todelliset mahdollisuudet.
Tarjoamme valmiin konseptin ja asiakaskunnan, tuen markkinointiin, viestintään ja taloushallintoon sekä innostavan yrittäjäyhteisön. Emme pidä huolta ainoastaan asiakkaistamme, vaan myös koko henkilökunnastamme. Voit itse määritellä työaikasi ja työtuntisi! Ota rohkeasti yhteyttä, niin me vastaamme hymyllä kysymyksiisi!

Katso videolta asiakkaamme mietteitä työstämme!

Luomme yrittämisellesi helpot rakenteet, innostavan esimerkin ja taloudellisen menestymisen mahdollisuudet.

Tarjoamme valmiin konseptin, tuen markkinointiin, viestintään ja taloushallintoon sekä innostavan yrittäjäyhteisön.

Voit itse määritellä työaikasi ja työtuntisi.

Jätä tietosi lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä!

Palveluksessasi

Wallaton logo musta

Wallaton Oy

Ikääntymisen uusi valtakausi

Palvelujohtaja

Toimitusjohtaja

Scroll Up