fbpx

Osaksi Wallattoman huippu-yhteisöä?

Jos olet hoitoalan osaava ammattilainen, kiinnostunut yrittäjyydestä ja etsit merkityksellistä tapaa tehdä työtäsi jatkuvasti kehittyvässä tiimissä, Wallaton on sinun juttusi.

Työllistämismallissamme kaikki henkilökuntamme jäsenet ovat yrittäjiä. Verrattuna yleiseen alan palkkatasoon voit jopa tuplata tulosi!

Wallattomalla voit itse määritellä työaikasi ja työtuntisi valmiin asiakaskunnan kanssa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuutta valita haluamansa hoiva- ammattilaisen tai hoitajan ja pystyt myös itse määrittelemään miten, missä ja milloin teet työsi.

Olemme sinulle myös tiivis tukiverkosto. Koulutamme ja kannustamme elämänmuutoksissasi ja urapolullasi sekä pysymme jatkuvasti rinnallasi ja tukenasi!

Hoitaja työssä – käsi sydämellä

Kati Järvinen tietää, että asiakkaalle annettu aika on kultaakin kalliimpaa. Siksi hänestä tuli Wallattoman sairaanhoitaja kesäkuussa 2019.

Kati Järvinen tietää, että asiakkaalle annettu aika on kultaakin kalliimpaa. Siksi hänestä tuli Wallattoman sairaanhoitaja kesäkuussa 2019. Työtehtäviä, kuten verenpaineenmittausta, lääkkeiden jakoa ja haavojen hoitoa tehdään lämmöllä ja kiireettä. Aikaa on myös ulkoilulle, leipomiselle ja seurustelulle.

– Tiedän voivani antaa asiakkaalle niin paljon aikaa, kuin hän kulloinkin tarvitsee. Ei tarvitse kiirehtiä ja se on minulle työntekijänäkin ensiarvoisen palkitsevaa, Kati kertoo.

– Kun aikaa on ja hoidettavat tulevat tutuksi, tulee työn ohessa huomattua monia asioita ja pystyn reagoimaan asiakkaan voinnin muutoksiin herkästi. Annamme kokonaisvaltaista hoivaa asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden.

Forssan seudun hoitajien toimialueeseen kuuluu Forssan lisäksi Tammela, Humppila, Jokioinen ja Ypäjä. Kati kehuu tiivistä työyhteisöä, joka on kuin suuri perhe. Työkavereille voi pulman tullen aina soittaa ja kysyä neuvoa.

– Tärkeintä minulle työssäni on se, että saan tehdä sitä suurella sydämellä. Työskennellessäni saan asiakkaan kokemaan itsensä merkitykselliseksi, tärkeäksi ja että hän tuntee tulleensa kuulluksi.

Kati Järvinen

”Haluan pitää vanhusten ja omaisten puolia”

Wallattoman arvot kohtasivat Pia Heinon omien arvojen kanssa ja siksi hän halusi osaksi tätä moniammatillista huipputiimiä. Pia palasi vuosi sitten kotikonnuilleen Forssaan yli 20 vuoden jälkeen.

Wallattoman arvot kohtasivat Pia Heinon omien arvojen kanssa ja siksi hän halusi osaksi tätä moniammatillista huipputiimiä. Pia palasi vuosi sitten kotikonnuilleen Forssaan yli 20 vuoden jälkeen.

– Olen toiminut suurimman osan työurastani akuuttihoitotyössä yliopistosairaalassa. Minulla on hoitoalalta kolme tutkintoa ja kuusi erikoistumista, joten olen työn ohessa kouluttautunut jatkuvasti ja pitänyt oman osaamiseni ajan tasalla, Pia Heino kertoo.

Erityisesti Pia arvostaa, että Wallaton tarjoaa kokonaisvaltaisesti asiakkailleen kaikki elämänlaatua parantavat palvelut.

– Haluan pitää vanhusten ja omaisten puolia, auttaa selviämään tukiviidakossa ja saamaan sitä apua ja tukea, joka heille kuuluu. Se lähtee lääkärikäyntien järjestämisestä, lääkityksen oikeellisuudesta, puhtaudesta, laadukkaasta ravinnosta, ulkoilusta ja päätyy sinne aitoon läsnäoloon.

Pia kunnioittaa ihmisen oikeutta elää toivomallaan tavalla elämänkaaren kaikissa vaiheissa. Koska Wallattoman kaikilla hoitajilla on omat asiakkaat, hoitajat tuntevat asiakkaansa ja huomaavat pienimmätkin muutokset.

– Saattohoitokin onnistuu, henkinen ja fyysinen tuki. Lisäksi tuemme omaisia elämän viimeisessä vaiheessa ja olemme aina tarvittaessa läsnä ja tavoitettavissa.

– Olen huomannut, että raskaassa elämänvaiheessa tunne ja tieto siitä, että joku muu ottaa vastuun kantaakseen ja huolehtii esimerkiksi käytännönasioista, on tärkeää. Näin omainen pystyy itse keskittymään siihen hänelle kaikista tärkeimpään, eli läheisensä kanssa läsnäoloon.

Pia kokee etuoikeudekseen, että hän saa olla mukana lisäämässä elämän merkityksellisyyttä, lämpöä ja arvokuutta asiakkaan elämään.

– Jokainen ansaitsee tuntea ja kuulla, että hän on tärkeä ja hänestä välitetään juuri sellaisena, kuin hän on.

Jätä tietosi lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä!

Scroll Up