fbpx

Vivago älykello

Wallaton. Jotta vanheneminen olisi ilo

Vivago älykello

Vivago älykello kerää ajantasaista tietoa käyttäjänsä hyvinvoinnista varmistaen turvallista elämistä kotona. Suomalaisen hyvinvointiteknologian avulla saamme tietoa käyttäjän hyvinvoinnin kehittymisestä, unen määrästä, laadusta ja rytmistä sekä päiväaikaisesta aktiivisuudesta.

Vivago oppii tuntemaan käyttäjänsä normaalin vuorokausirytmin ja reagoi hyvinvoinnissa ja toimintakyvyssä tapahtuviin muutoksiin. Tieto näissä tapahtuvista muutoksista siirtyy automaattisesti Wallattoman hoitajille. Myös omaisella on mahdollisuuden seurata hyvinvointitietoa älypuhelimella, tabletilla tai selaimen välityksellä. Hyvinvointitiedot tallentuvat automaattisesti raporteiksi, joita hyödynnämme hoitoa suunniteltaessa. Reaaliaikainen hyvinvointitieto tukee ennakoivaa ja oikea-aikaista hoivaa ja näin pystymme puuttumaan nopeasti voinnissa mahdollisesti tapahtuviin muutoksiin.

Me pidämme huolta

Valitse haluamasi hoiva-ammattilainen sekä ajankohdat palvelulle. Näin mahdollistamme onnellisen arjen ikäihmiselle ja mielekkään sekä paremmin palkatun työn parhaille terveydenhuollon ammattilaisille.

Meillä on näkemystä

Me haluamme nähdä Suomen, jossa jokainen saa ikääntyä turvallisesti ja elää oman näköistä ja arvokasta elämää loppuun asti. Me onnistumme siinä yhdessä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa tuottamalla hyvää laatua kotihoitoon ja muuttamalla toimialaa omalla esimerkillämme.

Me autamme kaikessa

Saat kauttamme kaikki palvelut omaan tai läheisesi kotiin, tarvitset sitten apua arkeen liittyvissä askareissa, hoivassa tai lääkäripalveluissa. Meiltä saat niin arkea helpottavat teknologiset apuvälineet kuin siivoojan. Me huolehdimme asiakkaidemme tarpeista ja arjen asioista kokonaisvaltaisesti.