fbpx

Vanhusten kotihoito

Jotta vanheneminen olisi ilo

Vanhusten kotihoito

Me olemme mukana vanhuksen aamuissa, päivissä ja illoissa. Kotihoitomme on aina kiireetöntä, tuttua ja turvallista. Wallattoman arvojen mukaan asiakas saa valita häntä hoitavan omahoitajan, joka tekee suurimman osan kotikäynneistä. Näin hoitaja ei aina vaihdu, vaan asiakasta hoitaa tutut hoitajat.

Autamme kaikissa arjen askareissa – hygieniassa, ravitsemuksessa, ulkoilussa, peseytymisessä, lääkehoidossa ja kodin siistimisessä. Meillä on aikaa myös virkistää mieltä, aika jutella ja muistella ja tehdä monenlaisia iloa tuottavia asioita.

Me myös pidämme säännöllisesti yhteyttä omaisiin ja viestimme avoimesti kaikesta siitä, mitä me yhdessä teemme.

Meillä voit maksaa palvelusetelillä ja palveluista saa myös kotitalousvähennystä.

Katso täältä paikkakunnat, jossa tällä hetkellä palvelemme

Me pidämme huolta

Valitse haluamasi hoiva-ammattilainen sekä ajankohdat palvelulle. Näin mahdollistamme onnellisen arjen ikäihmiselle ja mielekkään sekä paremmin palkatun työn parhaille terveydenhuollon ammattilaisille.

Meillä on näkemystä

Me haluamme nähdä Suomen, jossa jokainen saa ikääntyä turvallisesti ja elää oman näköistä ja arvokasta elämää loppuun asti. Me onnistumme siinä yhdessä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa tuottamalla hyvää laatua kotihoitoon ja muuttamalla toimialaa omalla esimerkillämme.

Me autamme kaikessa

Saat kauttamme kaikki palvelut omaan tai läheisesi kotiin, tarvitset sitten apua arkeen liittyvissä askareissa, hoivassa tai lääkäripalveluissa. Meiltä saat niin arkea helpottavat teknologiset apuvälineet kuin siivoojan. Me huolehdimme asiakkaidemme tarpeista ja arjen asioista kokonaisvaltaisesti.