fbpx

Tarinamme

Tulossa!

Tulossa!

Päivitämme nettisivujamme.

Kenelle?

Palvelumme sopivat kaikille, jotka kokevat turvattomuutta, yksinäisyyttä ja avuntarvetta – iästä, asuinpaikasta ja elämäntilanteesta riippumatta. Voit tilata palveluita joko itsellesi tai lähimmäisellesi.

Miten Wallaton näkee tulevaisuuden?

Wallaton logo musta

Me Wallattomalla haluamme rakentaa tulevaisuutta, jossa ikääntyminen on turvallista ja jossa jokainen saa elää oman näköistään, hyvää ja arvokasta elämää loppuun asti.

Työmme tuloksia näemmekin niin pienissä kuin suurissa asioissa:

  • Vanhuksen hymyssä, kun tutulla hoitajalla on aikaa pysähtyä ja lämpöä ymmärtää hänen kysymyksiään ja huoliaan.
  • Omaisen tyytyväisyydessä, kun hän tietää voivansa luottaa ja nähdä rakkaan läheisensä saavan maailman parasta hoitoa. Silloinkin, kun ei itse etäisyyden takia pääse paikalle.
  • Hoitajan ilossa, kun hän saa tehdä arvojensa mukaista työtä, mainiossa tiimissä, omaa ammattitaitoaan täysin hyödyntäen ja uutta oppien.

Me koemme, että tehtävämme on tuottaa onnellisuutta ja hyvinvointia, onnistua yhdessä ja välittää asiakkaistamme. Koemme, että sydämellinen ja ihmisläheinen esimerkkimme tulee muuttamaan koko toimialaa. Pitkä ja syvä kokemuksemme näkyy arvoissamme, valinnoissamme ja kokoomissamme parhaissa käytännöissä, joita edelleen jatkuvasti kehitämme. Asiakkaidemme vuoksi.

Teemme tiivistä yhteistyötä kaikkien julkisten ja yksityisten tahojen kanssa, jotta voisimme tarjota parasta mahdollista hoivaa ja hoitoa kaikille sitä tarvitseville. Kehitämme jatkuvasti itseämme ja yritystämme ja olemme aina läsnä.

Sydämellä.

Miksi valita meidät?

Me pidämme huolta

Valitse haluamasi hoiva-ammattilainen sekä ajankohdat palvelulle. Kaikki hoitajamme ovat yrittäjiä. Verrattuna yleiseen alan palkkatasoon maksamme hoitajillemme jopa tuplasti enemmän. Näin mahdollistamme onnellisen arjen ikäihmiselle ja mielekkään sekä paremmin palkatun työn parhaille terveydenhuollon ammattilaisille.

Meillä on näkemystä

Me haluamme nähdä Suomen, jossa jokainen saa ikääntyä turvallisesti ja elää oman näköistä ja arvokasta elämää loppuun asti. Me onnistumme siinä yhdessä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa tuottamalla hyvää laatua kotihoitoon ja muuttamalla toimialaa omalla esimerkillämme.

Me autamme kaikessa

Saat kauttamme kaikki palvelut omaan tai läheisesi kotiin, tarvitset sitten apua arkeen liittyvissä askareissa, hoivassa tai lääkäripalveluissa. Meiltä saat niin arkea helpottavat teknologiset apuvälineet kuin siivoojan. Me huolehdimme asiakkaidemme tarpeista ja arjen asioista kokonaisvaltaisesti.

 

Wallaton yrittäjäksi

Mukaan tiimiimme?

Jos olet hoitoalan osaava ammattilainen, kiinnostunut yrittäjyydestä ja etsit merkityksellistä tapaa tehdä työtäsi jatkuvasti kehittyvässä tiimissä, Wallaton on sinun juttusi.

Palveluksessasi

Wallaton logo musta

Wallaton Oy

Ikääntymisen uusi valtakausi

Palvelujohtaja

Toimitusjohtaja