fbpx

Siivouspalvelu

Wallaton. Jotta vanheneminen olisi ilo

Siivouspalvelu

Me mielellämme järjestämme hoiva-asiakkaillemme kaikki heidän tarvitsemansa palvelut. Meidän kauttamme järjestyvä laadukkaat ja luotettavat siivouspalvelut sekä kiinteistöpalvelut, kuten lumien luonnit, nurmikoiden leikkuut ja pienet korjaustyöt.

Sovimme yhdessä asiakkaan kanssa yksityiskohtaisesti parhaiten sopivasta siivouspalvelukokonaisuudesta, mikä kattaa kodin puhtauden sekä tarvittavat kotitaloustyöt. Tarvittaessa palvelut voivat sisältää esimerkiksi apua arjen askareissa, kuten tiskausta, pyykinpesua tai siivouspalvelu on mahdollista tilata esimerkiksi viikoittaisella tai kuukausittaisella säännöllisellä ajalla. Meidän kauttamme tilattuna siivouspalvelut ovat osa hoivapalveluita, jolloin ne ovat arvonlisäverottomia.

Meillä voit maksaa palvelusetelillä ja palveluista saa myös kotitalousvähennystä.

Me pidämme huolta

Valitse haluamasi hoiva-ammattilainen sekä ajankohdat palvelulle. Näin mahdollistamme onnellisen arjen ikäihmiselle ja mielekkään sekä paremmin palkatun työn parhaille terveydenhuollon ammattilaisille.

Meillä on näkemystä

Me haluamme nähdä Suomen, jossa jokainen saa ikääntyä turvallisesti ja elää oman näköistä ja arvokasta elämää loppuun asti. Me onnistumme siinä yhdessä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa tuottamalla hyvää laatua kotihoitoon ja muuttamalla toimialaa omalla esimerkillämme.

Me autamme kaikessa

Saat kauttamme kaikki palvelut omaan tai läheisesi kotiin, tarvitset sitten apua arkeen liittyvissä askareissa, hoivassa tai lääkäripalveluissa. Meiltä saat niin arkea helpottavat teknologiset apuvälineet kuin siivoojan. Me huolehdimme asiakkaidemme tarpeista ja arjen asioista kokonaisvaltaisesti.