fbpx

Seinäjoki

palvelupiste

Tervetuloa Seinäjoen palvelupisteeseen

Meillä Wallattomassa asiakasta palvelevat aina tutut hoitajat. Tämä on iso etu ja
merkityksellinen asia asiakkaan kokonaistilanteen hahmottamisessa. Tuttu hoitaja huomaa ja reagoi
nopeasti pieniinkin muutoksiin asiakkaan voinnissa. Hoitajan työtä tukevat myös digitaaliset
palvelumme, jotka mahdollistavat asiakkaan voinnin reaaliaikaisen seurannan ympäri vuorokauden.

Teemme työtämme tiiminä asiakkaan ja hänen läheistensä ja omaistensa kanssa. Hoivatyömme on
läpinäkyvää, ja läheiset voivat osallistua hoivakäynteihin digitaalisesti kameran kautta, esimerkiksi
omalta tietokonepäätteeltään.

Luottamus, lämpö, läsnäolo ja oikein ajoitettu ja mitoitettu ammattitaitoinen apu on lähtökohtamme.
Niistä aineksista syntyy parasta hoitoa.

Seinäjoen hoitajat

Olen koulutukseltani lähihoitaja, valmistunut keväällä 2010 josta asti olen toiminut pääsääntöisesti kehitysvammaisten, vammautuneiden henkilöiden sekä ikäihmisten kanssa. Minulla on laaja työkokemus alalta ja olen aina tiennyt, että hoitajan työ on kutsumukseni. Tärkeimpiä asioita hoitajan työssä pidän ammattitaidon lisäksi aitoa välittämistä sekä kiireetöntä läsnäoloa jokaista asiakasta varten. Nyt pystyn tarjoamaan jokaiselle asiakkaalle heidän yksilölliset tarpeensa huomioiden aidosti laadukasta hoitoa heidän omassa kotonaan. Wallattoman hoitajatiimi jakaa kanssani samat hoitotyön arvot ja olen onnellinen saadessani olla osa tätä joukkoa.

Pia-Maria Huhtamäki

Pia-Maria Huhtamäki

Lähihoitaja
040 485 9233

Heikki Riikilä

Sairaanhoitaja
040 512 8715

Koulutukseltani olen sairaanhoitaja, erikoisaloina sisätaudit ja kirurgia. Olen työskennellyt alalla 10 vuotta ja urani olen tehnyt kirurgisena hoitajana leikkaus- ja vuodeosastolla. Olen työskennellyt myös pitkään lääketeollisuudessa, jossa olen saanut vahvan osaamisen lääkehoitoon. Teen työtäni hoitajana suurella sydämellä. Turvallinen, asiakaskeskeinen ja kokonaisvaltainen hoitotyö on tinkimätön tavoitteeni. Haluan työssäni keskittyä asiakkaan hyvinvointiin, tarpeisiin ja tukemaan hänen mahdollisuuttaan asua kotona mahdollisimman pitkään. Wallattoman hoitotiimi toimii samojen periaatteiden ohjaamana. Työssä on aikaa tutustua asiakkaisiin ja heidän tarpeisiinsa. Hoitajien pieni vaihtuvuus antaa asiakkaalle turvallisuuden tuntua ja osaltaan auttaa asiakasta pärjäämään kotona. Tämän toiminnan tunnen omakseni ja siksi viihdyn työssäni.

Olen koulutukseltani sairaanhoitaja ja olen ollut hoitoalalla yli 15 vuotta, josta kirurgisella osastolla erikoissairaanhoidossa noin 10 vuoden ajan toimien siellä osittain edelleen. Kirurgisella osastolla olen hoitanut usean erikoisalan potilaita. Lisäksi työkokemusta on karttunut pienkodissa työskentelystä sekä kotisairaanhoidosta. Hoitotyö on kutsumustyöni, jota teen suurella sydämellä ja iloisen reippaalla otteella.

Wallattoman ideologia sopii täysin omaan ajatusmaailmaani, joten oli mahtava päästä mukaan tähän tiimiin. Wallattomassa voin tehdä hoitotyötä nyt yksilöllisesti sekä laadukkaasti ilman kiirettä aina asiakkaan parasta ajatellen.

Saana Keto

Sairaanhoitaja

Kysy lisää Seinäjoen palvelupisteestä

Me pidämme huolta

Valitse haluamasi hoiva-ammattilainen sekä ajankohdat palvelulle. Näin mahdollistamme onnellisen arjen ikäihmiselle ja mielekkään sekä paremmin palkatun työn parhaille terveydenhuollon ammattilaisille.

Meillä on näkemystä

Me haluamme nähdä Suomen, jossa jokainen saa ikääntyä turvallisesti ja elää oman näköistä ja arvokasta elämää loppuun asti. Me onnistumme siinä yhdessä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa tuottamalla hyvää laatua kotihoitoon ja muuttamalla toimialaa omalla esimerkillämme.

Me autamme kaikessa

Saat kauttamme kaikki palvelut omaan tai läheisesi kotiin, tarvitset sitten apua arkeen liittyvissä askareissa, hoivassa tai lääkäripalveluissa. Meiltä saat niin arkea helpottavat teknologiset apuvälineet kuin siivoojan. Me huolehdimme asiakkaidemme tarpeista ja arjen asioista kokonaisvaltaisesti.