fbpx

Tietosuojaseloste

Wallaton Oy:n verkkosivuston asiakasrekisterin tietosuojaseloste
Rekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus informoida selkeällä tavalla rekisteröityjä. Tämä seloste täyttää informointivelvoitteen.

1. Rekisterinpitäjä

Wallaton Oy
Yhteystiedot:
Puuvillakatu 4 A 2
30100 Forssa
Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa:
Wallaton Oy
Jaana Lähteenkorva
Puuvillakatu 4 A 2
30100 Forssa
040 8316380
jaana.lahteenkorva@wallaton.fi

2. Rekisteröidyt

Rekisterissä ovat verkkosivuston wallaton.fi yhteydenottolomakkeen lähettäneet asiakkaat ja potentiaaliset asiakkaat.

3. Rekisterin pitämisen peruste ja käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään asiakassuhteen tai erillisen suostumuksen perusteella.
Henkilötietoja käsitellään vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin, joita ovat asiakassuhteen hoitaminen ja palveluistamme kertominen.
Rekisteri sisältää seuraavat tiedot:

  • nimi
  • osoite
  • sähköpostiosoite
  • puhelinnumero

4. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä kohdassa 1 annettuun osoitteeseen.

  1. Tarkistusoikeus
    Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot lähettämällä tarkistuspyynnön kohdassa 1 annettuun osoitteeseen.
  2. Oikeus tietojen oikaisemiseen
    Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.
  3. Vastustamisoikeus
    Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.
  4. Suoramarkkinointikielto
    Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.
  5. Poisto-oikeus
    Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa.
    On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.
  6. Suostumuksen peruuttaminen
    Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen.
  7. Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle
    Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.
  8. Valitusoikeus
    Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.
    Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot: www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html

5. Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötiedot saadaan säännönmukaisesti asiakkaalta itseltään tämän lähettäessä yhteydenottolomakkeen.

6. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Asiakasrekisterin tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta markkinointitarkoituksiin Wallaton Oy:n ulkopuolelle.

7. Käsittelyn kesto

Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan kuin asiakkuus on voimassa tai yhteydenottopyyntö on käsitelty.

8. Henkilötietojen käsittelijät

Henkilötietoja käsittelevät vain rekisterinpitäjä ja tämän työntekijät.

9. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

Rekisterin sisältämiä henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

10. Automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.

Toimitusehdot 1.2.2021 alkaen

Wallaton Oy myy ikäihmisten hoivapalveluita yksityishenkilöille Suomeen. Yrityksille, kunnille ja kuntayhtymille palveluja toimitetaan erillisen sopimuksen perusteella. Tarjoamme palvelut suomen kielellä.

Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin. Kulloinkin voimassa olevat hinnat veroineen näkyvät verkkopalvelussa.

Verkkokaupan yhteystiedot:

Wallaton Oy

Pispalankatu 4

30100 Forssa
Y-tunnus: 2804290-7

Puh: 040 1789 922

Palveluiden tilaaminen

Palvelut tilataan verkkokaupasta valitsemalla ja lisäämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkokaupassa. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen, sitoutuneen ja hyväksyneen kulloinkin voimassa oleviin toimitus- ja tietosuojaehtoihin sekä tuotteen hintoihin ja mahdollisiin oston yhteydessä näkyviin toimituskuluihin.

Tilaushetkellä annetaan sähköpostiosoite ja tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse. Tilausvahvistuksesta ilmenevät ostetut palvelut ja niiden hinta. Ostotapahtuman jälkeen Sinuun ollaan yhteydessä ja sovitaan yhdessä Sinulle sopiva ajankohta, jolloin haluat käyttää ostamasi palvelut. Olemme sinuun yhteydessä arkisin 48 tunnin kuluessa.

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti, asiakastietojen käsittelystä on kerrottu Rekisteriseloste-sivulla.

Arvonlisävero

  • Palveluista ei peritä arvonlisäveroa eli arvonlisävero 0%.

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta käytössäsi ovat mm. seuraavat maksutavat:

  • Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.
  • Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard
  • Mobiilimaksaminen: MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi, mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.
  • Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/
  • Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30-3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää osoitteesta www.jousto.com.

Maksaminen ja maksupalvelutarjoaja

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin, ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Visma Pay – maksupalvelun yhteystiedot:

Visma Pay, Paybyway Oy 

Y-tunnus: 2486559-4,

Osoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta,

Email: helpdesk@vismapay.com

Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Tilauksen ja maksun vahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä ja siksi on hyvä varmistaa, että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Tilauksesi on voimassa yhden (1) vuoden tilauspäivästä, jona aikana palvelu tulee käyttää.

Toimitustavat ja -kulut

Ostotapahtuman jälkeen Wallaton Oy:stä ollaan Sinuun yhteydessä ja voit tällöin sopia ajankohdan ostamasi palvelun käytölle.

Palvelun tuottaja

Palvelut tuottaa Wallaton Oy tai sen alihankkija.

.

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Peruuttaminen on tehtävä ennen palvelun käyttämistä.

Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä sekä tilaamasi tuote ja lähettää ilmoitus sähköpostilla osoitteeseen pia.nurme@wallaton.fi.

Palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen saapumisesta.

Käyttämättä jäänyt verkko-ostos

Ostos on voimassa 6 kuukautta ostopäivästä. Emme palauta maksua käyttämättä jääneestä ostoksesta.

Mikäli haluat vaihtaa aikaa, ota yhteyttä Wallaton Oy:n soittamalla numeroon 040 1789 922.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote ei vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa sähköpostitse osoitteeseen pia.nurme@wallaton.fi

Scroll Up