fbpx

Hoivapalveluja ja kotihoitoa vanhuksille ja vammaisille

Jotta vanheneminen olisi ilo

Tervetuloa hoivapalveluyritys Wallattomaan​

Toimimme yhdessä omaisten ja läheisten kanssa taataksemme lähimmäisellesi parhaan mahdollisen hoidon – sydämellä!

Hoivapalveluja ja kotihoitoa vanhuksille ja vammaisille

Tarjoamme hoivapalveluita vanhuksille ja vammaisille ja kaikille, jotka tarvitsevat turvaa ja apua arkeen. Palvelumme on kotihoitoa, hoitajamme tulevat kotiisi auttamaan päivittäisissä askareissa ja sairaanhoitoa vaativissa asioissa.

 

Meillä on aikaa myös seurustella, muistella, pelata, lukea, ulkoilla ja vaikka tanssia. Hoidamme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti arvokkaana yksilönä ja ihmisenä. Hyvän hoivan ja palvelun lähtökohtana on kiireettömyys, tutut hoitajat ja päivittäinen yhteydenpito omaisiin.

 

Me järjestämme myös laadukkaat ja luotettavat siivouspalvelut sekä erilaiset kotitalkkarin työt, kuten nurmikon leikkuut ja pienet korjaustyöt. Palvelut ovat osa hoivapalveluitamme, jolloin palvelu on arvonlisäverotonta.

 

Meillä käy palvelusetelit ja palvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia.

Kotitalousvähennyksenä voi vähentää 40 prosenttia maksetusta työn määrästä. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 250 euroa per henkilö. Pariskunnan enimmäisvähennys on 4 500 euroa. Kannattaa huomioida, että kotitalousvähennyksen voi saada myös omiin tai puolison vanhempiin kohdistuneesta hoivatyöstä. Autamme mielellämme kotitalousvähennyksen hakemisessa.

Kysy lisää hoivakäynneistämme

Me pidämme huolta

Valitse haluamasi hoiva-ammattilainen sekä ajankohdat palvelulle. Näin mahdollistamme onnellisen arjen ikäihmiselle ja mielekkään sekä paremmin palkatun työn parhaille terveydenhuollon ammattilaisille.

Meillä on näkemystä

Me haluamme nähdä Suomen, jossa jokainen saa ikääntyä turvallisesti ja elää oman näköistä ja arvokasta elämää loppuun asti. Me onnistumme siinä yhdessä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa tuottamalla hyvää laatua kotihoitoon ja muuttamalla toimialaa omalla esimerkillämme.

Me autamme kaikessa

Saat kauttamme kaikki palvelut omaan tai läheisesi kotiin, tarvitset sitten apua arkeen liittyvissä askareissa, hoivassa tai lääkäripalveluissa. Meiltä saat niin arkea helpottavat teknologiset apuvälineet kuin siivoojan. Me huolehdimme asiakkaidemme tarpeista ja arjen asioista kokonaisvaltaisesti.

 

Palveluksessasi

Wallaton logo musta

Wallaton Oy

Ikääntymisen uusi valtakausi

Palvelujohtaja

Toimitusjohtaja