fbpx

Palveluseteli

Wallaton. Jotta vanheneminen olisi ilo

Meillä käy myös palvelusetelit

Wallaton on kuntien ja aluehallintoviraston hyväksymä palveluseteli palveluntuottaja. Palveluseteli lisää asiakkaan omaa valinnanvapautta siitä, kuka häntä hoitaa. Voitte itse valita palveluntuottajan, paikan ja ajankohdan. Palveluseteli on hyvä vaihtoehto kunnan järjestämälle kotihoidolle.

Palvelusetelin myöntää aina kunta ja se vaatii asiakkaan toimintakyvyn arviointia, jonka pohjalta laaditaan palvelusuunnitelma.  Palvelusetelin arvo määritetään palvelun ja hoidon tarpeen, sekä bruttotulojen perusteella. Periaatteena on, että asiakkaan omavastuuosuus määräytyy palvelustelin arvon ja Wallattoman käynnin tuntihinnan erotuksena.

Kuntien ikäihmisten palveluohjaus-yksikkö ohjaa ja neuvoo palvelusetelin käytössä, mutta myös meidän kauttamme voit tiedustella paikkakuntakohtaisista mahdollisuuksista käyttää palveluseteliä.   

Me pidämme huolta

Valitse haluamasi hoiva-ammattilainen sekä ajankohdat palvelulle. Näin mahdollistamme onnellisen arjen ikäihmiselle ja mielekkään sekä paremmin palkatun työn parhaille terveydenhuollon ammattilaisille.

Meillä on näkemystä

Me haluamme nähdä Suomen, jossa jokainen saa ikääntyä turvallisesti ja elää oman näköistä ja arvokasta elämää loppuun asti. Me onnistumme siinä yhdessä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa tuottamalla hyvää laatua kotihoitoon ja muuttamalla toimialaa omalla esimerkillämme.

Me autamme kaikessa

Saat kauttamme kaikki palvelut omaan tai läheisesi kotiin, tarvitset sitten apua arkeen liittyvissä askareissa, hoivassa tai lääkäripalveluissa. Meiltä saat niin arkea helpottavat teknologiset apuvälineet kuin siivoojan. Me huolehdimme asiakkaidemme tarpeista ja arjen asioista kokonaisvaltaisesti.