fbpx

päivätoiminta

Jotta vanheneminen olisi ilo

Tervetuloa hoivapalveluyritys Wallattomaan

Hoivapalveluyritys Wallaton yhdistää alan parhaat ammattilaiset, parhaan asiakaskokemuksen ja ihmistä palvelevan teknologian. Palvelumme ei rakennu seinistä, vaan juuri sinun tai sinun läheisesi tarpeisiin räätälöidyistä palveluista. Konseptimme on luotu yhdessä hoitajien ja asiakkaiden kanssa parhaaksi koetuista toimintatavoista – niin Suomesta kuin maailmalta.

Päivätoiminta

Päivätoimintamme tärkein tavoite on luoda kohtaamisen, mukavan yhdessäolon ja tekemisen hetkiä asiakkaillemme, jotta kukaan ei jää kotiinsa yksin. Wallattoman päivätoiminnalla on myös vahva kuntouttava, kuntoa ylläpitävä ja mieltä aktivoiva vaikutus. Kukin asiakas voi osallistua oman jaksamisensa mukaisesti.

Päivätoimintaryhmissä nautimme porukalla maittavan aterian ja päiväkahvit. Juhlistamme yhdessä tärkeitä juhlapäiviä, kuten pääsiäisen, itsenäisyysjuhlat ja joulujuhlat – asiakkaiden syntymäpäiviä tai nimipäiviä unohtamatta.

Toimintaa täydentävät vierailevat esiintyjät, tanssitunnit, teatteriretket, leipominen ja puutarhanhoito yhdessä tai vaikkapa taideterapiatuokiot. Päivätoiminnan suunnittelussa otamme asiakkaiden toiveet huomioon.

Wallaton hoitaa kuljetukset päivätoimintaryhmiin ja takaisin. Tarjoamme asiakkaillemme myös mahdollisuuden osallistua päivätoimintaryhmiin virtuaalisesti, kotoa käsin.

Kysy lisää päivätoiminnastamme

Miksi valita meidät?

Wallaton logo musta

Visio

Meillä on visio Suomesta, jossa ikääntyminen on turvallista, ja jossa jokainen saa elää oman näköistä ja arvokasta elämää loppuun asti. Meidän tehtävämme on yhdessä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa onnistua yhdessä tuottamalla hyvää laatua kotihoitoon ja muuttaa toimialaa omalla esimerkillämme.
Wallaton logo musta

Asiakaskokemus

Hoivapalveluyritys Wallaton luo parhaan asiakaskokemuksen osaavien terveydenhuollon ammattilaisten ja ihmistä palvelevan teknologian avulla.
Wallaton logo musta

Monipuolisuus

Saat kauttamme kaikki palvelut omaan tai läheisesi kotiin, tarvitset sitten apua arkeen liittyvissä askareissa, hoivassa, lääkäripalvelussa, arkea helpottavista teknologisista apuvälineistä tai siivoojasta. Lupaamme huolehtia asiakkaan tarpeista ja arjen asioista kokonaisvaltaisesti.

Palveluksessasi

Wallaton logo musta

Wallaton Oy

Ikääntymisen uusi valtakausi

Palvelujohtaja

Toimitusjohtaja

Wallaton ryhmä