fbpx

Etähoivapalvelut

Wallaton. Jotta vanheneminen olisi ilo

Etähoivapalvelut

Wallaton tarjoaa laadukkaita ja helppokäyttöisiä etähoivapalveluita tukemaan kotona pärjäämistä. Palveluiden avulla omaisten ja asiakkaiden välinen yhteydenpito paranee ja sosiaaliset kanssakäymiset voi hoitaa pitkienkin matkojen päästä ja ilman fyysistä kontaktia älypuhelimen tai tabletin välityksellä. Palvelu tuo turvaa kotona asumiseen, sekä helpotusta omaisten huoleen kun vointia voi seurata jopa reaaliajassa. Myös hoitajien työ helpottuu, kun osan käynneistä voi hoitaa etänä ja matkoissa säästetty aika voidaan käyttää asiakkaan kanssa. Palvelut eivät poista normaaleja käyntejä, vaan tuovat lisää mahdollisuuksia hyvään hoitoon ja yhteydenpitoon.

Hoiva kuva

Videopuhelupalvelu ja etäkäynnit

Videopuhelupalvelu mahdollistaa helpon ja vaivattoman yhteydenpidon sinun ja läheistesi välillä. Palvelu sisältää videopuhelulaitteen ja datayhteyden, sekä omaisnäkymän kaikille halukkaille omaisille ja ystäville, joilla on älypuhelin. Yhteys on mahdollista asettaa aukeamaan automaattisesti, joten siihen ei tarvitse itse nousta vastaamaan. Selkeä kuva ja ääni molempiin suuntiin tuo kauempanakin asuvat läheiset videovierailulle vanhuksen kotiin. Ainoastaan ennalta sovitut henkilöt voivat soittaa. Palvelun avulla asiakas voi esimerkiksi turvallisesti kotoaan käsin osallistua läheistensä juhliin videoyhteyden välityksellä.

Laitteeseen voi liittää myös seuraavat lisäpalvelut:

Etämittaus (+29€/kk)

Laitteeseen voi liittää vaa´an, verenpaine-, verensokeri-, lämpö- ja happisaturaatiomittarin (mittarit erillisen hinnaston mukaan.) Mittaukset voidaan ajastaa ja laite ilmoittaa, jos mittausta ei ole suoritettu. Kaikki mittaustulokset jäävät laitteen päiväkirjaan, josta omaiset ja hoitajat voivat niitä seurata. Jos mittaustulos on määritellystä raja-arvosta poikkeava, laite antaa hoitajalle hälytyksen ja tilannetta voidaan seurata.

Lääkemuistuttaja (+99€/kk)

Laite lähettää muistutuksen, kun on aika ottaa lääke. Lääkkeenotto pitää kuitata. Jos kuittaus jää tekemättä, laite lähettää hoitajalle hälytyksen, jolloin hoitaja ottaa videoyhteyden asiakkaaseen ja muistuttaa vielä lääkkeen otosta tai selvittää miksi lääkettä ei ole otettu suunnitellusti.

Ryhmät (+20€/kk/viikoittainen ryhmä)

Asiakas voi videon välityksellä osallistua erilaisiin viikoittaisiin ryhmiin. Tarjolla on esimerkiksi yhteinen keskusteluhetki, ohjattu jumppa ja vertaistukiryhmä. Ryhmän vetäjänä toimii aina terveydenhuollon ammattilainen.

Etäkäynnit (erillisen hinnaston mukaan)

Videokäynnillä hoitaja voi tarkkailla vointia, muistuttaa tai valvoa lääkkeiden oton ja ruokailun, pitää seuraa ja antaa terveysneuvontaa tai tarjota yksilöllistä ohjattua liikuntaa. Myös fysioterapeutin palvelut ovat mahdollisia.

Wallaton7

Vivago

Vivago älykello kerää ajantasaista tietoa käyttäjänsä hyvinvoinnista varmistaen turvallista elämistä kotona. Suomalaisen hyvinvointiteknologian avulla saamme tietoa käyttäjän hyvinvoinnin kehittymisestä, unen määrästä, laadusta ja rytmistä sekä päiväaikaisesta aktiivisuudesta.
Vivago oppii tuntemaan käyttäjänsä normaalin vuorokausirytmin ja reagoi hyvinvoinnissa ja toimintakyvyssä tapahtuviin muutoksiin. Tieto näissä tapahtuvista muutoksista siirtyy automaattisesti Wallattoman hoitajille. Myös omaisella on mahdollisuuden seurata hyvinvointitietoa älypuhelimella, tabletilla tai selaimen välityksellä. Hyvinvointitiedot tallentuvat automaattisesti raporteiksi, joita hyödynnämme hoitoa suunniteltaessa. Reaaliaikainen hyvinvointitieto tukee ennakoivaa ja oikea-aikaista hoivaa ja näin pystymme puuttumaan nopeasti voinnissa mahdollisesti tapahtuviin muutoksiin.

Hinnat
Vivago älykello ja tukiasema 50€/ kk
Omaisnäkymä 10 €/kk
(Hälytyspalvelu, hyvinvoinnin päivittäinen seuranta) 30€/ kk

Kysy lisää digitaalisista hoivapalveluistamme

Me pidämme huolta

Valitse haluamasi hoiva-ammattilainen sekä ajankohdat palvelulle. Näin mahdollistamme onnellisen arjen ikäihmiselle ja mielekkään sekä paremmin palkatun työn parhaille terveydenhuollon ammattilaisille.

Meillä on näkemystä

Me haluamme nähdä Suomen, jossa jokainen saa ikääntyä turvallisesti ja elää oman näköistä ja arvokasta elämää loppuun asti. Me onnistumme siinä yhdessä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa tuottamalla hyvää laatua kotihoitoon ja muuttamalla toimialaa omalla esimerkillämme.

Me autamme kaikessa

Saat kauttamme kaikki palvelut omaan tai läheisesi kotiin, tarvitset sitten apua arkeen liittyvissä askareissa, hoivassa tai lääkäripalveluissa. Meiltä saat niin arkea helpottavat teknologiset apuvälineet kuin siivoojan. Me huolehdimme asiakkaidemme tarpeista ja arjen asioista kokonaisvaltaisesti.

 

Palveluksessasi

Wallaton logo musta

Wallaton Oy

Ikääntymisen uusi valtakausi

Palvelujohtaja

Toimitusjohtaja

Scroll Up