fbpx

Etähoivapalvelut

Wallaton. Jotta vanheneminen olisi ilo

Etähoivapalvelut

Tarjoamme laadukkaita ja helppokäyttöisiä etähoivapalveluita tukemaan kotona pärjäämistä. Palveluiden avulla omaisten ja asiakkaiden välinen yhteydenpito paranee ja sosiaaliset kanssakäymiset voi hoitaa pitkienkin matkojen päästä ja ilman fyysistä kontaktia älypuhelimen tai tabletin välityksellä.

 

Palvelu tuo turvaa kotona asumiseen, sekä helpotusta omaisten huoleen, kun vointia voi seurata jopa reaaliajassa. Myös hoitajien työ helpottuu, kun osan käynneistä voi hoitaa etänä ja matkoissa säästetty aika voidaan käyttää asiakkaan kanssa. Palvelut eivät poista normaaleja käyntejä, vaan tuovat lisää mahdollisuuksia hyvään hoitoon ja yhteydenpitoon.

 

  • videopuhelut
  • etämittaukset (verensokeri, vaaka, verenpaine, lämpö, happisaturaatio)
  • lääkemuistuttajat
  • hoitajien etäkäynnit

Kysy lisää digitaalisista hoivapalveluistamme

Me pidämme huolta

Valitse haluamasi hoiva-ammattilainen sekä ajankohdat palvelulle. Näin mahdollistamme onnellisen arjen ikäihmiselle ja mielekkään sekä paremmin palkatun työn parhaille terveydenhuollon ammattilaisille.

Meillä on näkemystä

Me haluamme nähdä Suomen, jossa jokainen saa ikääntyä turvallisesti ja elää oman näköistä ja arvokasta elämää loppuun asti. Me onnistumme siinä yhdessä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa tuottamalla hyvää laatua kotihoitoon ja muuttamalla toimialaa omalla esimerkillämme.

Me autamme kaikessa

Saat kauttamme kaikki palvelut omaan tai läheisesi kotiin, tarvitset sitten apua arkeen liittyvissä askareissa, hoivassa tai lääkäripalveluissa. Meiltä saat niin arkea helpottavat teknologiset apuvälineet kuin siivoojan. Me huolehdimme asiakkaidemme tarpeista ja arjen asioista kokonaisvaltaisesti.