fbpx

Digitaaliset hoivapalvelut

Jotta vanheneminen olisi ilo

Tervetuloa hoivapalveluyritys Wallattomaan

Hoivapalveluyritys Wallaton yhdistää alan parhaat ammattilaiset, parhaan asiakaskokemuksen ja ihmistä palvelevan teknologian. Palvelumme ei rakennu seinistä, vaan juuri sinun tai sinun läheisesi tarpeisiin räätälöidyistä palveluista. Konseptimme on luotu yhdessä hoitajien ja asiakkaiden kanssa parhaaksi koetuista toimintatavoista – niin Suomesta kuin maailmalta.

Digitaaliset hoivapalvelut

Olemme poimineet digitaalisten palvelujen tarjonnasta parhaat ja käyttäjäystävällisimmät tukemaan sinun tai läheisesi hyvää arkea sekä mahdollistamaan hoidon oikea-aikaisuuden.

Digipalvelujen hyödyt:

  • Kaikki olennainen tieto asiakkaasta voidaan koota yhteen eri tietolähteistä.
  • Käytössämme on aina reaaliaikainen tieto asiakkaan voinnista.
  • Vivago-seurannan ansiosta voimme seurata asiakkaan vireystilaa ja säädellä hoidon ja palvelutarpeen määrää joustavasti sen mukaan.
  • Asiakkaan tiedot tallentuvat digitaalisesti käyntien yhteydessä. Siksi hoivakäynnin aika ei kulu paperien täyttämiseen vaan säästyy kaikkein tärkeimpään: asiakkaan hoitamiseen, kuulemiseen ja läsnäoloon hänen kanssaan.
  • Teknologia lisää hoidon avoimuutta ja läpinäkyvyyttä. Esimerkiksi toisella paikkakunnalla tai jopa toisessa maassa asuvana etälähimmäisenä ja palvelujen ostajana voit reaaliaikaisesti seurata omaisesi vointia ja hoitajamme käyntejä hänen luonaan, kameran avulla suoraan omalta tietokoneeltasi tai puhelimesta ja osallistumaan suoraan hoitokeskusteluun.
  • Digitaaliset palvelumme rakentavat kestävää tulevaisuutta. Niiden valinnassa huomioimme niin korkeat ympäristö- kuin eettiset vaatimukset.
Hoiva kuva

Videopuhelupalvelu ja etäkäynnit

Wallattoman tarjoama Videopuhelupalvelu mahdollistaa helpon ja vaivattoman yhteydenpidon sinun ja läheistesi välillä. Yhteys on mahdollista asettaa aukeamaan automaattisesti, joten siihen ei tarvitse itse nousta vastaamaan. Selkeä kuva ja ääni molempiin suuntiin tuo kauempanakin asuvat läheiset videovierailulle vanhuksen kotiin. Helppokäyttöinen sovellus voidaan asentaa kaikkien käyttäjien puhelimiin. Ainoastaan ennalta sovitut henkilöt voivat soittaa. Videopuhelupalvelu on tarkoitettu tukemaan yhteydenpitoa ja kommunikointia silloin, kun vanhuksen toimintakyky on syystä tai toisesta heikentynyt. Palvelun avulla myös hoitoalan ammattilaiset voivat suorittaa etäkäyntejä ja tarkkailla vanhuksen vointia. Palvelu sopii erinomaisesti myös hoivalaitoksissa asuville vanhuksille. Omaiset voivat soittaa koska vain, eikä hoitajien aika kulu puheluihin vastaamiseen.

Wallaton7

Vivago

Hyvinvointiranneke Vivago seuraa asiakkaan aktiivisuutta ja liikkumista ja rakentaa niistä digitaalisen hyvinvointi- ja aktiivisuusraportin. Se myös hälyttää automaattisesti poikkeamista esimerkiksi asiakkaan vireystilassa.

Kysy lisää digitaalisista hoivapalveluistamme

Me pidämme huolta

Valitse haluamasi hoiva-ammattilainen sekä ajankohdat palvelulle. Näin mahdollistamme onnellisen arjen ikäihmiselle ja mielekkään sekä paremmin palkatun työn parhaille terveydenhuollon ammattilaisille.

Meillä on näkemystä

Me haluamme nähdä Suomen, jossa jokainen saa ikääntyä turvallisesti ja elää oman näköistä ja arvokasta elämää loppuun asti. Me onnistumme siinä yhdessä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa tuottamalla hyvää laatua kotihoitoon ja muuttamalla toimialaa omalla esimerkillämme.

Me autamme kaikessa

Saat kauttamme kaikki palvelut omaan tai läheisesi kotiin, tarvitset sitten apua arkeen liittyvissä askareissa, hoivassa tai lääkäripalveluissa. Meiltä saat niin arkea helpottavat teknologiset apuvälineet kuin siivoojan. Me huolehdimme asiakkaidemme tarpeista ja arjen asioista kokonaisvaltaisesti.

 

Palveluksessasi

Wallaton logo musta

Wallaton Oy

Ikääntymisen uusi valtakausi

Palvelujohtaja

Toimitusjohtaja

Scroll Up