fbpx

Digitaaliset hoivapalvelut

Jotta vanheneminen olisi ilo

Tervetuloa hoivapalveluyritys Wallattomaan

Hoivapalveluyritys Wallaton yhdistää alan parhaat ammattilaiset, parhaan asiakaskokemuksen ja ihmistä palvelevan teknologian. Palvelumme ei rakennu seinistä, vaan juuri sinun tai sinun läheisesi tarpeisiin räätälöidyistä palveluista. Konseptimme on luotu yhdessä hoitajien ja asiakkaiden kanssa parhaaksi koetuista toimintatavoista – niin Suomesta kuin maailmalta.

Digitaaliset hoivapalvelut

Olemme poimineet digitaalisten palvelujen tarjonnasta parhaat ja käyttäjäystävällisimmät tukemaan sinun tai läheisesi hyvää arkea sekä mahdollistamaan hoidon oikea-aikaisuuden.

Digipalvelujen hyödyt:

 • Kaikki olennainen tieto asiakkaasta voidaan koota yhteen eri tietolähteistä.
 • Käytössämme on aina reaaliaikainen tieto asiakkaan voinnista.
 • Vivago-seurannan ansiosta voimme seurata asiakkaan vireystilaa ja säädellä hoidon ja palvelutarpeen määrää joustavasti sen mukaan.
 • Asiakkaan tiedot tallentuvat digitaalisesti käyntien yhteydessä. Siksi hoivakäynnin aika ei kulu paperien täyttämiseen vaan säästyy kaikkein tärkeimpään: asiakkaan hoitamiseen, kuulemiseen ja läsnäoloon hänen kanssaan.
 • Teknologia lisää hoidon avoimuutta ja läpinäkyvyyttä. Esimerkiksi toisella paikkakunnalla tai jopa toisessa maassa asuvana etälähimmäisenä ja palvelujen ostajana voit reaaliaikaisesti seurata omaisesi vointia ja hoitajamme käyntejä hänen luonaan, kameran avulla suoraan omalta tietokoneeltasi tai puhelimesta ja osallistumaan suoraan hoitokeskusteluun.
 • Digitaaliset palvelumme rakentavat kestävää tulevaisuutta. Niiden valinnassa huomioimme niin korkeat ympäristö- kuin eettiset vaatimukset.
Hoiva kuva

Videopuhelupalvelu ja etäkäynnit

Wallattoman tarjoama Videopuhelupalvelu mahdollistaa helpon ja vaivattoman yhteydenpidon sinun ja läheistesi välillä. Yhteys on mahdollista asettaa aukeamaan automaattisesti, joten siihen ei tarvitse itse nousta vastaamaan. Selkeä kuva ja ääni molempiin suuntiin tuo kauempanakin asuvat läheiset videovierailulle vanhuksen kotiin. Helppokäyttöinen sovellus voidaan asentaa kaikkien käyttäjien puhelimiin. Ainoastaan ennalta sovitut henkilöt voivat soittaa. Videopuhelupalvelu on tarkoitettu tukemaan yhteydenpitoa ja kommunikointia silloin, kun vanhuksen toimintakyky on syystä tai toisesta heikentynyt. Palvelun avulla myös hoitoalan ammattilaiset voivat suorittaa etäkäyntejä ja tarkkailla vanhuksen vointia. Palvelu sopii erinomaisesti myös hoivalaitoksissa asuville vanhuksille. Omaiset voivat soittaa koska vain, eikä hoitajien aika kulu puheluihin vastaamiseen.

Wallaton7

Vivago

Hyvinvointiranneke Vivago seuraa asiakkaan aktiivisuutta ja liikkumista ja rakentaa niistä digitaalisen hyvinvointi- ja aktiivisuusraportin. Se myös hälyttää automaattisesti poikkeamista esimerkiksi asiakkaan vireystilassa.

Kysy lisää digitaalisista hoivapalveluistamme

Miksi valita meidät?

Wallaton logo musta

Visio

Meillä on visio Suomesta, jossa ikääntyminen on turvallista, ja jossa jokainen saa elää oman näköistä ja arvokasta elämää loppuun asti. Meidän tehtävämme on yhdessä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa onnistua yhdessä tuottamalla hyvää laatua kotihoitoon ja muuttaa toimialaa omalla esimerkillämme.
Wallaton logo musta

Asiakaskokemus

Hoivapalveluyritys Wallaton luo parhaan asiakaskokemuksen osaavien terveydenhuollon ammattilaisten ja ihmistä palvelevan teknologian avulla.
Wallaton logo musta

Monipuolisuus

Saat kauttamme kaikki palvelut omaan tai läheisesi kotiin, tarvitset sitten apua arkeen liittyvissä askareissa, hoivassa, lääkäripalvelussa, arkea helpottavista teknologisista apuvälineistä tai siivoojasta. Lupaamme huolehtia asiakkaan tarpeista ja arjen asioista kokonaisvaltaisesti.

Palveluksessasi

Wallaton logo musta

Wallaton Oy

Ikääntymisen uusi valtakausi

 • Y: 2804290-7
 • Puuvillakatu 4 A 2
  30100 Forssa

Palvelujohtaja

 • Jaana Lähteenkorva
 • 040 8316380

Toimitusjohtaja

 • Pia Nurme
 • 040 1789922
Wallaton ryhmä
Scroll Up