fbpx

Palvelut

Jotta vanheneminen olisi ilo

Tervetuloa hoivapalveluyritys Wallattomaan

Hoivapalveluyritys Wallaton yhdistää alan parhaat ammattilaiset, parhaan asiakaskokemuksen ja ihmistä palvelevan teknologian. Palvelumme ei rakennu seinistä, vaan juuri sinun tai sinun läheisesi tarpeisiin räätälöidyistä palveluista. Konseptimme on luotu yhdessä hoitajien ja asiakkaiden kanssa parhaaksi koetuista toimintatavoista – niin Suomesta kuin maailmalta.

Mitä palvelua kaipaisit?

Hoiva kuva

Hoivakäynnit

Meille jokainen asiakas on ainutkertainen ja siksi jokainen hoivakäyntimmekin on erilainen. Se mitoitetaan aina palvelemaan asiakkaan juuri sen hetkisiä tarpeita ja elämäntilannetta.

Wallaton7

Digitaaliset hoivapalvelut

Olemme poimineet digitaalisten palvelujen tarjonnasta parhaat ja käyttäjäystävällisimmät tukemaan sinun tai läheisesi hyvää arkea sekä mahdollistamaan hoidon oikea-aikaisuuden.

Wallaton4

Tukipalvelut

Voit tilata kauttamme ammattitaitoiset luottotekijät ja palvelut. Toimitamme ne suoraan kotiovelle tai toivomaasi osoitteeseen, ja teemme tarvittaessa näistä tarvekartoituksen.

Miksi valita meidät?

Wallaton logo musta

Visio

Meillä on visio Suomesta, jossa ikääntyminen on turvallista, ja jossa jokainen saa elää oman näköistä ja arvokasta elämää loppuun asti. Meidän tehtävämme on yhdessä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa onnistua yhdessä tuottamalla hyvää laatua kotihoitoon ja muuttaa toimialaa omalla esimerkillämme.
Wallaton logo musta

Asiakaskokemus

Hoivapalveluyritys Wallaton luo parhaan asiakaskokemuksen osaavien terveydenhuollon ammattilaisten ja ihmistä palvelevan teknologian avulla.
Wallaton logo musta

Monipuolisuus

Saat kauttamme kaikki palvelut omaan tai läheisesi kotiin, tarvitset sitten apua arkeen liittyvissä askareissa, hoivassa, lääkäripalvelussa, arkea helpottavista teknologisista apuvälineistä tai siivoojasta. Lupaamme huolehtia asiakkaan tarpeista ja arjen asioista kokonaisvaltaisesti.

Palveluksessasi

Wallaton logo musta

Wallaton Oy

Ikääntymisen uusi valtakausi

Palvelujohtaja

Toimitusjohtaja

Wallaton ryhmä
Scroll Up