fbpx

Palvelut

Jotta vanheneminen olisi ilo

Hoivapalveluja ja kotihoitoa vanhuksille ja vammaisille

Tarjoamme hoivapalveluita vanhuksille ja vammaisille ja kaikille, jotka tarvitsevat turvaa ja apua arkeen. Palvelumme on kotihoitoa, hoitajamme tulevat kotiisi auttamaan päivittäisissä askareissa ja sairaanhoitoa vaativissa asioissa.

Meillä on aikaa myös seurustella, muistella, pelata, lukea, ulkoilla ja vaikka tanssia. Hoidamme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti arvokkaana yksilönä ja ihmisenä. Hyvän hoivan ja palvelun lähtökohtana on kiireettömyys, tutut hoitajat ja päivittäinen yhteydenpito omaisiin.

Me järjestämme myös laadukkaat ja luotettavat siivouspalvelut sekä erilaiset kotitalkkarin työt, kuten nurmikon leikkuut ja pienet korjaustyöt. Palvelut ovat osa hoivapalveluitamme, jolloin palvelu on arvonlisäverotonta.

Meillä käy palvelusetelit ja palvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia.

Kotitalousvähennyksenä voi vähentää 60 prosenttia maksetusta työn määrästä. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 3 500 euroa per henkilö. Pariskunnan enimmäisvähennys on 7 000 euroa. Kannattaa huomioida, että kotitalousvähennyksen voi saada myös omiin tai puolison vanhempiin kohdistuneesta hoivatyöstä. Autamme mielellämme kotitalousvähennyksen hakemisessa.

Vanhusten kotihoito

Vammaisten kotihoito

Kotisairaanhoito

Kotikuntoutus

Palveluseteli

Siivouspalvelu

Apuvälineet

Etähoivapalvelut

Laboratoriopalvelut

Miksi valita meidät?

Wallaton logo musta

Visio

Meillä on visio Suomesta, jossa ikääntyminen on turvallista, ja jossa jokainen saa elää oman näköistä ja arvokasta elämää loppuun asti. Meidän tehtävämme on yhdessä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa onnistua yhdessä tuottamalla hyvää laatua kotihoitoon ja muuttaa toimialaa omalla esimerkillämme.
Wallaton logo musta

Asiakaskokemus

Hoivapalveluyritys Wallaton luo parhaan asiakaskokemuksen osaavien terveydenhuollon ammattilaisten ja ihmistä palvelevan teknologian avulla.
Wallaton logo musta

Monipuolisuus

Saat kauttamme kaikki palvelut omaan tai läheisesi kotiin, tarvitset sitten apua arkeen liittyvissä askareissa, hoivassa, lääkäripalvelussa, arkea helpottavista teknologisista apuvälineistä tai siivoojasta. Lupaamme huolehtia asiakkaan tarpeista ja arjen asioista kokonaisvaltaisesti.