fbpx

Lahti

palvelupiste

Tervetuloa Lahden palvelupisteeseen

Meillä Wallattomassa asiakasta palvelevat aina tutut hoitajat. Tämä on iso etu ja
merkityksellinen asia asiakkaan kokonaistilanteen hahmottamisessa. Tuttu hoitaja huomaa ja reagoi
nopeasti pieniinkin muutoksiin asiakkaan voinnissa. Hoitajan työtä tukevat myös digitaaliset
palvelumme, jotka mahdollistavat asiakkaan voinnin reaaliaikaisen seurannan ympäri vuorokauden.

Teemme työtämme tiiminä asiakkaan ja hänen läheistensä ja omaistensa kanssa. Hoivatyömme on
läpinäkyvää, ja läheiset voivat osallistua hoivakäynteihin digitaalisesti kameran kautta, esimerkiksi
omalta tietokonepäätteeltään.

Luottamus, lämpö, läsnäolo ja oikein ajoitettu ja mitoitettu ammattitaitoinen apu on lähtökohtamme.
Niistä aineksista syntyy parasta hoitoa.

Lahden hoitajat

Sirpa Reinikainen

Lähihoitaja, muistihoitaja
046 594 7133

Olen koulutukseltani lähihoitaja ja muistihoitaja. Olen tehnyt pitkään hoitotyötä ja erikoistunut vanhustenhoitoon. Erityisesti muistihoitajan työ on sydäntäni lähellä. Yrittäjyys on minulle keino parantaa asiakkaiden palvelun laatua.

Kiinnostuin Wallattoman toiminnasta ja heidän periaatteistaan hoitotyössä. Haluan kohdata asiakkaan arvokkaana ihmisenä, antaa heille aikaa ja hyvää hoitoa. Jokaisella on oikeus tulla hyväksytyksi henkilönä omine tarpeineen ja toiveineen. Hoitotyössäni haluan kuunnella hoidettavien ja heidän läheistensä toiveita sekä hoidon suunnittelussa että sen toteuttamisessa.

Työurani lähihoitajana alkoi vuonna 2006 ja tähän päivään mennessä olen ehtinyt työskentelemään monissa erilaisissa hoitoalan yksiköissä. Pääasiassa vanhusten ja kehitysvammaisten parissa, mutta tuttua on myös lasten sekä mielenterveysasiakkaiden kanssa työskentely. Työkokemukseni on siis kaiken kaikkiaan laaja ja haluankin toivottaa tervetulleeksi asiakkaat aina vauvasta vaariin! Wallattomassa yhdistyy moni asia, josta olen haaveillut. Kiireettömyys, turvallisuus ja läsnä oleminen asiakkaan kanssa. Juuri nämä tekijät saivatkin minut hakeutumaan tähän mukavaan joukkoon! Haluan ehdottomasti luoda ihmiselle arvostetun ja mukavan olon, samalla toteuttaen omaa työtäni hoitajana. On ilo päästä tuomaan räätälöityjä palveluja aidosti ihmiseltä ihmiselle. Työmme hoitoalalla on äärimmäisen tärkeää ja olen onnellinen siitä, että pääsen toteuttamaan sitä ilman kiirettä, tutustuen asiakkaisiin ja tarjoten parasta mahdollista hoivaa jokaiselle.

Minna Back-Paavola

045 274 6968

Miksi valita meidät?

Wallaton logo musta

Visio

Meillä on visio Suomesta, jossa ikääntyminen on turvallista, ja jossa jokainen saa elää oman näköistä ja arvokasta elämää loppuun asti. Meidän tehtävämme on yhdessä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa onnistua yhdessä tuottamalla hyvää laatua kotihoitoon ja muuttaa toimialaa omalla esimerkillämme.
Wallaton logo musta

Asiakaskokemus

Hoivapalveluyritys Wallaton luo parhaan asiakaskokemuksen osaavien terveydenhuollon ammattilaisten ja ihmistä palvelevan teknologian avulla.
Wallaton logo musta

Monipuolisuus

Saat kauttamme kaikki palvelut omaan tai läheisesi kotiin, tarvitset sitten apua arkeen liittyvissä askareissa, hoivassa, lääkäripalvelussa, arkea helpottavista teknologisista apuvälineistä tai siivoojasta. Lupaamme huolehtia asiakkaan tarpeista ja arjen asioista kokonaisvaltaisesti.

Palveluksessasi

Wallaton logo musta

Wallaton Oy

Ikääntymisen uusi valtakausi

  • Y: 2804290-7
  • Puuvillakatu 4 A 2
    30100 Forssa

Palvelujohtaja

  • Jaana Lähteenkorva
  • 040 8316380

Toimitusjohtaja

  • Pia Nurme
  • 040 1789922
Wallaton ryhmä
Scroll Up