fbpx

Lahti

palvelupiste

Tervetuloa Lahden palvelupisteeseen

Meillä Wallattomassa asiakasta palvelevat aina tutut hoitajat. Tämä on iso etu ja
merkityksellinen asia asiakkaan kokonaistilanteen hahmottamisessa. Tuttu hoitaja huomaa ja reagoi
nopeasti pieniinkin muutoksiin asiakkaan voinnissa. Hoitajan työtä tukevat myös digitaaliset
palvelumme, jotka mahdollistavat asiakkaan voinnin reaaliaikaisen seurannan ympäri vuorokauden.

Teemme työtämme tiiminä asiakkaan ja hänen läheistensä ja omaistensa kanssa. Hoivatyömme on
läpinäkyvää, ja läheiset voivat osallistua hoivakäynteihin digitaalisesti kameran kautta, esimerkiksi
omalta tietokonepäätteeltään.

Luottamus, lämpö, läsnäolo ja oikein ajoitettu ja mitoitettu ammattitaitoinen apu on lähtökohtamme.
Niistä aineksista syntyy parasta hoitoa.

Lahden hoitajat

Sirpa Reinikainen

Lähihoitaja, muistihoitaja
046 594 7133

Olen koulutukseltani lähihoitaja ja muistihoitaja. Olen tehnyt pitkään hoitotyötä ja erikoistunut vanhustenhoitoon. Erityisesti muistihoitajan työ on sydäntäni lähellä. Yrittäjyys on minulle keino parantaa asiakkaiden palvelun laatua.

Kiinnostuin Wallattoman toiminnasta ja heidän periaatteistaan hoitotyössä. Haluan kohdata asiakkaan arvokkaana ihmisenä, antaa heille aikaa ja hyvää hoitoa. Jokaisella on oikeus tulla hyväksytyksi henkilönä omine tarpeineen ja toiveineen. Hoitotyössäni haluan kuunnella hoidettavien ja heidän läheistensä toiveita sekä hoidon suunnittelussa että sen toteuttamisessa.

Työurani lähihoitajana alkoi vuonna 2006 ja tähän päivään mennessä olen ehtinyt työskentelemään monissa erilaisissa hoitoalan yksiköissä. Pääasiassa vanhusten ja kehitysvammaisten parissa, mutta tuttua on myös lasten sekä mielenterveysasiakkaiden kanssa työskentely. Työkokemukseni on siis kaiken kaikkiaan laaja ja haluankin toivottaa tervetulleeksi asiakkaat aina vauvasta vaariin! Wallattomassa yhdistyy moni asia, josta olen haaveillut. Kiireettömyys, turvallisuus ja läsnä oleminen asiakkaan kanssa. Juuri nämä tekijät saivatkin minut hakeutumaan tähän mukavaan joukkoon! Haluan ehdottomasti luoda ihmiselle arvostetun ja mukavan olon, samalla toteuttaen omaa työtäni hoitajana. On ilo päästä tuomaan räätälöityjä palveluja aidosti ihmiseltä ihmiselle. Työmme hoitoalalla on äärimmäisen tärkeää ja olen onnellinen siitä, että pääsen toteuttamaan sitä ilman kiirettä, tutustuen asiakkaisiin ja tarjoten parasta mahdollista hoivaa jokaiselle.

Minna Back-Paavola

045 274 6968

Sofia Norrbacka

Sairaanhoitajaa
045 323 6804

Olen ollut sairaanhoitajana vuodesta 2013, ja ennen amk-opintoja ehdin tehdä muutaman vuoden ajan hoitotyötä vammaistyön parissa. Sairaanhoitajana olen nähnyt monenlaista. Olen tehnyt erikoissairaanhoidossa mm kirurgista hoitotyötä sekä valvontatyötä osastolla ja asiakkaan kotona. Perusterveydenhuollon puolella olen työskennellyt vuodeosastoilla ja asumispalveluissa sekä kotihoidossa. Minulla on hoitotyön kokemusta niin lasten kuin vanhustenkin parissa, joten kaikenikäiset asiakkaat ovat tervetulleita.

Wallattoman toiminnassa pääsen toteuttamaan laadukasta hoitotyötä ilman kiirettä. Aito kohtaaminen, läsnäolo ja kuunteleminen ovat minulle tärkeitä asioita hoitotyössä. Olen iloinen siitä, että saan luoda jokaiseen asiakkaaseen henkilökohtaisen hoitosuhteen, mikä takaa hoidon sujuvuuden, ja luo asiakkaalle turvallisen olon. Erilaisten ihmisten kohtaaminen on minusta mukavaa, ja asiakkaat ovatkin työpäivieni suola ja sokeri.

Miksi valita meidät?

Me pidämme huolta

Valitse haluamasi hoiva-ammattilainen sekä ajankohdat palvelulle. Näin mahdollistamme onnellisen arjen ikäihmiselle ja mielekkään sekä paremmin palkatun työn parhaille terveydenhuollon ammattilaisille.

Meillä on näkemystä

Me haluamme nähdä Suomen, jossa jokainen saa ikääntyä turvallisesti ja elää oman näköistä ja arvokasta elämää loppuun asti. Me onnistumme siinä yhdessä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa tuottamalla hyvää laatua kotihoitoon ja muuttamalla toimialaa omalla esimerkillämme.

Me autamme kaikessa

Saat kauttamme kaikki palvelut omaan tai läheisesi kotiin, tarvitset sitten apua arkeen liittyvissä askareissa, hoivassa tai lääkäripalveluissa. Meiltä saat niin arkea helpottavat teknologiset apuvälineet kuin siivoojan. Me huolehdimme asiakkaidemme tarpeista ja arjen asioista kokonaisvaltaisesti.