fbpx

Kotka

palvelupiste

Tervetuloa Kotkan palvelupisteeseen

Meillä Wallattomassa asiakasta palvelevat aina tutut hoitajat. Tämä on iso etu ja
merkityksellinen asia asiakkaan kokonaistilanteen hahmottamisessa. Tuttu hoitaja huomaa ja reagoi
nopeasti pieniinkin muutoksiin asiakkaan voinnissa. Hoitajan työtä tukevat myös digitaaliset
palvelumme, jotka mahdollistavat asiakkaan voinnin reaaliaikaisen seurannan ympäri vuorokauden.

Teemme työtämme tiiminä asiakkaan ja hänen läheistensä ja omaistensa kanssa. Hoivatyömme on
läpinäkyvää, ja läheiset voivat osallistua hoivakäynteihin digitaalisesti kameran kautta, esimerkiksi
omalta tietokonepäätteeltään.

Luottamus, lämpö, läsnäolo ja oikein ajoitettu ja mitoitettu ammattitaitoinen apu on lähtökohtamme.
Niistä aineksista syntyy parasta hoitoa.

Kotkan hoitajat

Olen koulutukseltani lähihoitaja ja valmistunut kuntoutuksen koulutusohjelmasta vuonna 2007. Päädyin valmistumisen jälkeen useaksi vuodeksi akuuttihoitotyöhön. Kirurginen hoitotyö, leikkauksen jälkeinen kuntoutus ja haavanhoito ovat vahvaa osaamistani tältä ajalta.

Myöhemmin vaihdoin kotihoitopuolelle, jossa olen työskennellyt sekä julkisella että yksityisellä puolella. Myös vaativampi kotona tehtävä hoito on tuttua, olen toiminut hengityshalvaustiimeissä ja turvapuhelinpäivystyksessä.

Nyt haluankin vahvan kokemukseni turvin tarjota asiakkaalle kotiin kiireetöntä ja laadukasta hoitoa.

Jaakko Sandström

Lähihoitaja
045 7877 9107

Kirsi Taskinen

Lähihoitaja
050 5281463

Lähihoitajaksi valmistuttuani olen työskennellyt muistisairaiden vanhusten parissa sekä hoivakodeissa että kotihoidon piirissä. Tällä hetkellä töiden lomassa opiskelen jalkojenhoitajaksi ja tulevaisuudessa tulen tarjoamaan myös niitä palveluja. Työssäni olen huomannut miten tärkeää vanhukselle sekä myös nuoremmille asiakkaille on tuttu ja turvallinen hoitaja, jonka kanssa voi jakaa kaikki huolet ja murheet sekä myös ilonaiheet.

Mielelläni olisin sinun rakkaalle äidille, isälle, anopille, apelle, lapselle tai ystävälle juuri se luottohoitaja, jota odottaa.

Olen koulutukseltani perushoitaja ja valmistunut vuonna 1988. Terveydenhuolto ja sosiaalipalveluala ovat tulleet tutuiksi vuosien aikana, sillä olen työskennellyt monissa erilaisissa työyksiköissä. Kokemusta on sairaalamaailmasta ja hoivapuolelta aina akuuttihoidosta ikääntyvien hoitoon.

Monipuolisen ammattitaidon myötä haluankin tässä työssä antaa aikaa, luoda turvallisuutta, olla läsnä ja kuunnella, hoitaa ja hoivata. Kiireettömyys, luottamus ja turvallisuus sekä ihmisten aito kohtaaminen kuuluvat työskentelyyni.

Olen mielelläni sinun tai läheisesi hoitaja.

Anita Saikkonen

Perushoitaja
044 2452 862

Kysy lisää Kotkan palvelupisteestä

Me pidämme huolta

Valitse haluamasi hoiva-ammattilainen sekä ajankohdat palvelulle. Näin mahdollistamme onnellisen arjen ikäihmiselle ja mielekkään sekä paremmin palkatun työn parhaille terveydenhuollon ammattilaisille.

Meillä on näkemystä

Me haluamme nähdä Suomen, jossa jokainen saa ikääntyä turvallisesti ja elää oman näköistä ja arvokasta elämää loppuun asti. Me onnistumme siinä yhdessä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa tuottamalla hyvää laatua kotihoitoon ja muuttamalla toimialaa omalla esimerkillämme.

Me autamme kaikessa

Saat kauttamme kaikki palvelut omaan tai läheisesi kotiin, tarvitset sitten apua arkeen liittyvissä askareissa, hoivassa tai lääkäripalveluissa. Meiltä saat niin arkea helpottavat teknologiset apuvälineet kuin siivoojan. Me huolehdimme asiakkaidemme tarpeista ja arjen asioista kokonaisvaltaisesti.