fbpx

Kotikuntoutus

Jotta vanheneminen olisi ilo

Kotikuntoutus

Kotikuntoutus on fysioterapeutin suunnittelemaa ja oman hoitajan toteuttamaa kotona tapahtuvaa arjen askareiden lomassa tapahtuvaa kuntoutusta. Tämä on erityisen tärkeää sairaalasta kotiutumisen jälkeen sekä toimintakyvyn ylläpitämistä kotona asumisen turvaamiseksi.

Tarjoamme mahdollisuuden myös tilata fysioterapeutti kotikäynnille.

Meillä voit maksaa palvelusetelillä ja palveluista saa myös kotitalousvähennystä.

Katso täältä paikkakunnat, jossa tällä hetkellä palvelemme

Me pidämme huolta

Valitse haluamasi hoiva-ammattilainen sekä ajankohdat palvelulle. Näin mahdollistamme onnellisen arjen ikäihmiselle ja mielekkään sekä paremmin palkatun työn parhaille terveydenhuollon ammattilaisille.

Meillä on näkemystä

Me haluamme nähdä Suomen, jossa jokainen saa ikääntyä turvallisesti ja elää oman näköistä ja arvokasta elämää loppuun asti. Me onnistumme siinä yhdessä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa tuottamalla hyvää laatua kotihoitoon ja muuttamalla toimialaa omalla esimerkillämme.

Me autamme kaikessa

Saat kauttamme kaikki palvelut omaan tai läheisesi kotiin, tarvitset sitten apua arkeen liittyvissä askareissa, hoivassa tai lääkäripalveluissa. Meiltä saat niin arkea helpottavat teknologiset apuvälineet kuin siivoojan. Me huolehdimme asiakkaidemme tarpeista ja arjen asioista kokonaisvaltaisesti.