fbpx

Kokemäki

palvelupiste

Tervetuloa Kokemäen palvelupisteeseen

Meillä Wallattomassa asiakasta palvelevat aina tutut hoitajat. Tämä on iso etu ja
merkityksellinen asia asiakkaan kokonaistilanteen hahmottamisessa. Tuttu hoitaja huomaa ja reagoi
nopeasti pieniinkin muutoksiin asiakkaan voinnissa. Hoitajan työtä tukevat myös digitaaliset
palvelumme, jotka mahdollistavat asiakkaan voinnin reaaliaikaisen seurannan ympäri vuorokauden.

Teemme työtämme tiiminä asiakkaan ja hänen läheistensä ja omaistensa kanssa. Hoivatyömme on
läpinäkyvää, ja läheiset voivat osallistua hoivakäynteihin digitaalisesti kameran kautta, esimerkiksi
omalta tietokonepäätteeltään.

Luottamus, lämpö, läsnäolo ja oikein ajoitettu ja mitoitettu ammattitaitoinen apu on lähtökohtamme.
Niistä aineksista syntyy parasta hoitoa.

Kokemäen hoitajat

Olen koulutukseltani lähihoitaja, työkokemusta 6 vuotta. Olen työskennellyt kotihoidossa ja tehostetussa palveluasumisen yksiköissä tehden työtä niin vanhusten, kuin mielenterveys- ja päihdekuntoutujien parissa. Työni teen aina suurella sydämellä, asiakkaan elämää kunnioittaen. Yrittäjänä Wallattomalla minulla on mahdollisuus tarjota asiakkaalle kiireetöntä yhdessäoloa ja näin ollen varmistaa hoidon laatu ja asiakkaan tarpeiden huomioiminen parhaalla mahdollisella tavalla.

Niina Inkinen

041 313 7793

Teemu Aho

041 314 5790

Olen koulutukseltani lähihoitaja ja olen erikoistunut mielenterveys- sekä päihdetyöhön. Valmistuttuani tein keikkatyötä monissa palvelutaloissa sekä nuorten lastensuojelulaitoksessa. Kuitenkin pian selvisi, että kotihoito, on se minun juttuni. Työskentelin 5 vuotta kunnan kotihoidossa ja nautin työstäni. Kuitenkin pinnan alla kyti tunne, että pystyn tekemään asioita enemmän asiakaslähtöisesti. Wallattoman esille tuomat arvot ovat juuri sellaisia, joiden takana voin ylpeästi seistä. Niinpä Wallaton yrittäjäksi lähteminen oli helppo ratkaisu. Yhdessä pystymme tarjoamaan hyvän kotihoidon asiakaslähtöisellä työtavalla. Meille asiakas on tärkein.

Kysy lisää Kokemäen palvelupisteestä

Me pidämme huolta

Valitse haluamasi hoiva-ammattilainen sekä ajankohdat palvelulle. Näin mahdollistamme onnellisen arjen ikäihmiselle ja mielekkään sekä paremmin palkatun työn parhaille terveydenhuollon ammattilaisille.

Meillä on näkemystä

Me haluamme nähdä Suomen, jossa jokainen saa ikääntyä turvallisesti ja elää oman näköistä ja arvokasta elämää loppuun asti. Me onnistumme siinä yhdessä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa tuottamalla hyvää laatua kotihoitoon ja muuttamalla toimialaa omalla esimerkillämme.

Me autamme kaikessa

Saat kauttamme kaikki palvelut omaan tai läheisesi kotiin, tarvitset sitten apua arkeen liittyvissä askareissa, hoivassa tai lääkäripalveluissa. Meiltä saat niin arkea helpottavat teknologiset apuvälineet kuin siivoojan. Me huolehdimme asiakkaidemme tarpeista ja arjen asioista kokonaisvaltaisesti.