fbpx

Humppila

palvelupiste

Tervetuloa Humppilan palvelupisteeseen

Meillä Wallattomassa asiakasta palvelevat aina tutut hoitajat. Tämä on iso etu ja
merkityksellinen asia asiakkaan kokonaistilanteen hahmottamisessa. Tuttu hoitaja huomaa ja reagoi
nopeasti pieniinkin muutoksiin asiakkaan voinnissa. Hoitajan työtä tukevat myös digitaaliset
palvelumme, jotka mahdollistavat asiakkaan voinnin reaaliaikaisen seurannan ympäri vuorokauden.

Teemme työtämme tiiminä asiakkaan ja hänen läheistensä ja omaistensa kanssa. Hoivatyömme on
läpinäkyvää, ja läheiset voivat osallistua hoivakäynteihin digitaalisesti kameran kautta, esimerkiksi
omalta tietokonepäätteeltään.

Luottamus, lämpö, läsnäolo ja oikein ajoitettu ja mitoitettu ammattitaitoinen apu on lähtökohtamme.
Niistä aineksista syntyy parasta hoitoa.

Humppilan hoitajat

Valmistuessani sairaanhoitajaksi tunsin vanhanaikaisesti sanottuna löytäneeni kutsumusammatin, niin omalta ja oikealta tämä työ on alusta saakka tuntunut.

Erityisen lähellä sydäntäni ovat ikäihmiset ja muistisairauksia sairastavat, ja tämä kiinnostus on ohjannut uraani sairaanhoitajana. Olen johdonmukaisesti hankkinut lisätietoa ja taitoa muistisairauksista, niiden hoitamisesta ja erityisesti siitä miten tukea, hoitaa ja auttaa muistisairaita ja heidän läheisiään.

Olen kouluttautunut muistikoordinaattoriksi ja toiminut reilut 10 vuotta muistihoitajan erittäin vaativassa ja monipuolisessa tehtävässä. Nyt tuli hetki lähteä etsimään uusia haasteita ja käyttämään osaamistani uusissa tehtävissä.

Yrittäjäksi lähteminen Wallattomaan tuntui oikealta ratkaisulta koska Wallattoman toiminnan arvot, joissa korostuu asiakas, läsnäolo ja kokonaisvaltaisuus, ovat lähellä omaa näkemystäni. Haluan toimia asiakkaan ehdoilla kokonaisvaltaisesti auttamalla ja tukemalla niissä asioissa, joissa asiakas tarvitsee apua ja etsimällä ratkaisua heidän ongelmiinsa, jotta heidän haluamansa omannäköinen elämä toteutuu edelleenkin."

Kirsi Uusimäki

Kirsi Uusimäki

Sairaanhoitaja AMK, muistikoordinaattori
050 553 7930

Kati Järvinen

Kati Järvinen

Sairaanhoitaja
040 513 0768

Olen koulutukseltani sairaanhoitaja ja työskennellyt alalla yli 15-vuotta. Työni olen aina tehnyt lämmöllä ja suurella sydämellä. Wallatoman tulevaisuuden visio ja arvomaailma kohtaavat ajatuksieni kanssa hyvästä hoidosta, ja halusin lähteä mukaan.

Hoitotyössä usein aika on kortilla, mikä aiheuttaa palvelun heikkenemistä ja hoitajille myös riittämättömyyden tunnetta, jopa loppuunpalamista. Wallattomassa räätälöimme itse työvuoromme ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme niin paljon aikaa kun he sitä tarvitsevat. Olemme läsnä ja autamme parhaamme mukaan kaikissa arjen askareissa.

Wallattomassa on intoa ja halua kehittää hoitotyötä. Olen ilolla osa tätä joukkuetta.

Olen koulutukseltani lähihoitaja sekä jalkahoitaja ja minulla on 15 vuoden kokemus hoitotyöstä. Olen työskennellyt sekä kehitysvammaisten että ikäihmisten parissa, pääsääntöisesti kuitenkin muistisairaiden kanssa.

Wallattoman tapa toimia mahdollistaa minulle uusien ideoiden kehittämisen sekä asiakkaan toiveiden joustavan toteuttamisen.

Haluan tarjota parempaa hoitoa, hoivaa ja kuntoutusta tai mitä tahansa asiakas tarvitsee voidakseen asua omassa kodissaan mahdollisimman pitkään. Kyse ei kuitenkaan ole vain kotona asumisesta, pikemminkin siitä omannäköisestä elämästä, jossa on vielä viimeisinäkin vuosina mahdollista toteuttaa niitä omia haaveita tai löytää jopa uusia mielenkiinnon kohteita.

Tämänkaltaisia arvoja voin toteuttaa Wallattomana hoitajana.

Salla Soineva

Lähihoitaja
044 551 4787

Mandi Majava

Sairaanhoitajan sijainen

Valmistun pian sairaanhoitajaksi ja olen ollut osana Wallaton tiimiä jo kaksi vuotta. Alalle hakiessani minua kiinnosti ihmisläheinen ja monipuolinen työnkuva. Etenkin ikäihmisten kanssa toimiminen on lähellä sydäntäni.

Olen päässyt oppimaan uutta ja syventämään jo oppimaani loistavan ja ammattitaitoisen työyhteisön ja mukavien asiakkaiden kanssa. Wallattomalla asiakas kohdataan yksilönä ja hänestä huolehditaan lämmöllä.

Wallattoman visio kehittää hoitotyötä on ainutlaatuista ja innostavaa. Työssä hyödynnetään ennakkoluulottomasti uusia ja edistyksellisiä innovaatioita.

Minusta on hienoa olla mukana hoitotyön kehittämisessä ja tulevaisuudessa.

Olen sairaanhoitaja ja toiminut hoitoalalla yli 25 vuotta. Pääasiassa olen työskennellyt yliopistosairaalassa akuuttihoitotyön parissa mm aikuisten teho-osastolla aivojen verenkiertohäiriöpotilaiden hoitotyössä. Lähellä sydäntäni on myös työskentely lasten hoitotyössä.

Minulla on hoitoalalta kolme tutkintoa ja kuusi erikoistumista. Koen säännöllisen kouluttautumisen ja uusimman näyttöön perustuvan tiedon etsimisen edellytyksenä sille, että pystyn ammattilaisena vastaamaan asiakkaiden, omaisten ja yhteiskunnan asettamiin tarpeisiin, odotuksiin ja haasteisiinkin.

Haluan kunnioittaa ihmisen oikeutta elää toivomallaan tavalla elämänkaaren kaikissa vaiheissa. Wallattoman toiminnan ja hoitotyön arvot kohtaavat omani ja siksi halusin osaksi tätä moniammatillista huipputiimiä.

Asiakkaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin huomioiminen, tarpeisiin vastaaminen ja sen hänen omannäköisensä elämän mahdollistaminen ja turvaaminen aidolla läsnäololla, tutuilla hoitajilla, kiireettömällä ajalla ja hoitotyön keinoilla yhdistettynä asiakkaalle tärkeisiin asioihin, saamme olla mukana lisäämässä merkityksellisyyttä, lämpöä ja arvokkuutta hänen elämäänsä. Tietoisuutta, että hän on edelleen tärkeä ja hänestä välitetään juuri sellaisena kuin hän on.

Pia Heino

Sairaanhoitaja
045 226 9288

Kysy lisää Humppilan palvelupisteestä

Me pidämme huolta

Valitse haluamasi hoiva-ammattilainen sekä ajankohdat palvelulle. Näin mahdollistamme onnellisen arjen ikäihmiselle ja mielekkään sekä paremmin palkatun työn parhaille terveydenhuollon ammattilaisille.

Meillä on näkemystä

Me haluamme nähdä Suomen, jossa jokainen saa ikääntyä turvallisesti ja elää oman näköistä ja arvokasta elämää loppuun asti. Me onnistumme siinä yhdessä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa tuottamalla hyvää laatua kotihoitoon ja muuttamalla toimialaa omalla esimerkillämme.

Me autamme kaikessa

Saat kauttamme kaikki palvelut omaan tai läheisesi kotiin, tarvitset sitten apua arkeen liittyvissä askareissa, hoivassa tai lääkäripalveluissa. Meiltä saat niin arkea helpottavat teknologiset apuvälineet kuin siivoojan. Me huolehdimme asiakkaidemme tarpeista ja arjen asioista kokonaisvaltaisesti.

 

Palveluksessasi

Wallaton logo musta

Wallaton Oy

Ikääntymisen uusi valtakausi

  • Y: 2804290-7
  • Puuvillakatu 4 A 2
    30100 Forssa

Palvelujohtaja

  • Jaana Lähteenkorva
  • 040 8316380

Toimitusjohtaja

  • Pia Nurme
  • 040 1789922
Scroll Up