fbpx

Helsinki

palvelupiste

Tervetuloa Helsingin palvelupisteeseen

Meillä Wallattomassa asiakasta palvelevat aina tutut hoitajat. Tämä on iso etu ja
merkityksellinen asia asiakkaan kokonaistilanteen hahmottamisessa. Tuttu hoitaja huomaa ja reagoi
nopeasti pieniinkin muutoksiin asiakkaan voinnissa. Hoitajan työtä tukevat myös digitaaliset
palvelumme, jotka mahdollistavat asiakkaan voinnin reaaliaikaisen seurannan ympäri vuorokauden.

Teemme työtämme tiiminä asiakkaan ja hänen läheistensä ja omaistensa kanssa. Hoivatyömme on
läpinäkyvää, ja läheiset voivat osallistua hoivakäynteihin digitaalisesti kameran kautta, esimerkiksi
omalta tietokonepäätteeltään.

Luottamus, lämpö, läsnäolo ja oikein ajoitettu ja mitoitettu ammattitaitoinen apu on lähtökohtamme.
Niistä aineksista syntyy parasta hoitoa.

Helsingin hoitajat

Olen koulutukseltani sairaanhoitaja ja terveydenhoitaja.

Työkokemusta minulla on yli 30 vuoden ajalta sairaanhoitajana vuodeosastoilla, päivystyksessä, lääkäreiden vastaanotolla ja kotisairaanhoidossa ja apulaisosastonhoitajana vuodeosastolla. Viimeiset 13 vuotta olen toiminut hoitotyön ammatinharjoittajana, saattajasairaanhoitajana, saattaen ulkomaanmatkoilla sairastuneita tai loukkaantuneita suomalaisia takaisin kotimaahan sairaalaan. Työkokemusta minulla on laaja-alaisesti eri ikäryhmissä. Ikäihmisten hoitoon olen saanut perehtyä monipuolisesti kotihoidossa ja työskennellessäni vanhusten kuntoutusosastolla ja muistisairauksiin erikoistuneella osastolla.

Toimintaani hoitajana ohjaa asiakaslähtöisyys, kiireettömyys, turvallisuus ja vastuullisuus. Koen että Wallattoman hoitajana minulla on mahdollisuus kohdata potilas yksilönä, huomioida kaikki hänen tarpeensa ja turvata hänen kotona pärjäämisensä. Kohdata ihminen ajan kanssa, ilman kiirettä.

Marja-Leena Haikara

Sairaanhoitaja/Terveydenhoitaja
040 5819101

Kysy lisää Helsingin palvelupisteestä

Me pidämme huolta

Valitse haluamasi hoiva-ammattilainen sekä ajankohdat palvelulle. Näin mahdollistamme onnellisen arjen ikäihmiselle ja mielekkään sekä paremmin palkatun työn parhaille terveydenhuollon ammattilaisille.

Meillä on näkemystä

Me haluamme nähdä Suomen, jossa jokainen saa ikääntyä turvallisesti ja elää oman näköistä ja arvokasta elämää loppuun asti. Me onnistumme siinä yhdessä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa tuottamalla hyvää laatua kotihoitoon ja muuttamalla toimialaa omalla esimerkillämme.

Me autamme kaikessa

Saat kauttamme kaikki palvelut omaan tai läheisesi kotiin, tarvitset sitten apua arkeen liittyvissä askareissa, hoivassa tai lääkäripalveluissa. Meiltä saat niin arkea helpottavat teknologiset apuvälineet kuin siivoojan. Me huolehdimme asiakkaidemme tarpeista ja arjen asioista kokonaisvaltaisesti.