fbpx

Forssa

palvelupiste

Tervetuloa Forssan palvelupisteeseen

Meillä Wallattomassa asiakasta palvelevat aina tutut hoitajat. Tämä on iso etu ja
merkityksellinen asia asiakkaan kokonaistilanteen hahmottamisessa. Tuttu hoitaja huomaa ja reagoi
nopeasti pieniinkin muutoksiin asiakkaan voinnissa. Hoitajan työtä tukevat myös digitaaliset
palvelumme, jotka mahdollistavat asiakkaan voinnin reaaliaikaisen seurannan ympäri vuorokauden.

Teemme työtämme tiiminä asiakkaan ja hänen läheistensä ja omaistensa kanssa. Hoivatyömme on
läpinäkyvää, ja läheiset voivat osallistua hoivakäynteihin digitaalisesti kameran kautta, esimerkiksi
omalta tietokonepäätteeltään.

Luottamus, lämpö, läsnäolo ja oikein ajoitettu ja mitoitettu ammattitaitoinen apu on lähtökohtamme.
Niistä aineksista syntyy parasta hoitoa.

Forssan hoitajat

Sydän veti Wallattomaan

Wallattoman tiimi vahvistui jälleen yhdellä aurinkoisella hymyllä Minna Selinin aloitettua työt palveluesimiehenä Forssan toimipisteessä. Minnalla on työkokemusta sairaanhoidon parista yli 20 vuoden ajalta ja hän on työskennellyt mm. Halikon sairaalassa osastonhoitajana ja psykiatrian sairaanhoitajana Turun kaupungilla ja FSHKY:llä.

– Työt ja perhe ovat kuljettaneet minua moniin eri tehtäviin, mutta Wallattomalle päädyin kuuntelemalla sydämeni ääntä. Olen seurannut yrityksen toimintaa jo pitkään ja tiedän, että täällä tehdään töitä aina asiakas edellä, Minna kertoo. Minna on suorittanut myös sosiaali- ja terveysalan johtamista tukevan YAMK-tutkinnon. Asiakastyön ja hallinnollisten tehtävien lisäksi hän tulee kehittämään päivittäisjohtamista sekä osallistuu palveluiden suunnitteluun ja kehittämiseen.

– Työhyvinvointi on aina ollut lähellä sydäntäni ja se on asia, johon haluan työssäni myös keskittyä. Hyvällä tiimillä varmistamme, että asiakkaat saavat jatkossakin parasta mahdollista palvelua.

Uuden työnkuvan myötä Minna ei aio kuitenkaan unohtaa asiakaskäyntejä.
– Kohtaamiset asiakkaiden kanssa ovat hoitotyön ydin ja edellytys kehitystyön tekemiselle.

Vapaa-ajalla energisen Minnan päivät kuluvat perheen ja kahden koiran kanssa puuhastellessa.

Minna Selin

Palveluesimies
044 702 2253

Mandi Majava

Sairaanhoitajan sijainen

Valmistun pian sairaanhoitajaksi ja olen ollut osana Wallaton tiimiä jo kaksi vuotta. Alalle hakiessani minua kiinnosti ihmisläheinen ja monipuolinen työnkuva. Etenkin ikäihmisten kanssa toimiminen on lähellä sydäntäni.

Olen päässyt oppimaan uutta ja syventämään jo oppimaani loistavan ja ammattitaitoisen työyhteisön ja mukavien asiakkaiden kanssa. Wallattomalla asiakas kohdataan yksilönä ja hänestä huolehditaan lämmöllä.

Wallattoman visio kehittää hoitotyötä on ainutlaatuista ja innostavaa. Työssä hyödynnetään ennakkoluulottomasti uusia ja edistyksellisiä innovaatioita.

Minusta on hienoa olla mukana hoitotyön kehittämisessä ja tulevaisuudessa.

Kysy lisää Forssan palvelupisteestä

Me pidämme huolta

Valitse haluamasi hoiva-ammattilainen sekä ajankohdat palvelulle. Näin mahdollistamme onnellisen arjen ikäihmiselle ja mielekkään sekä paremmin palkatun työn parhaille terveydenhuollon ammattilaisille.

Meillä on näkemystä

Me haluamme nähdä Suomen, jossa jokainen saa ikääntyä turvallisesti ja elää oman näköistä ja arvokasta elämää loppuun asti. Me onnistumme siinä yhdessä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa tuottamalla hyvää laatua kotihoitoon ja muuttamalla toimialaa omalla esimerkillämme.

Me autamme kaikessa

Saat kauttamme kaikki palvelut omaan tai läheisesi kotiin, tarvitset sitten apua arkeen liittyvissä askareissa, hoivassa tai lääkäripalveluissa. Meiltä saat niin arkea helpottavat teknologiset apuvälineet kuin siivoojan. Me huolehdimme asiakkaidemme tarpeista ja arjen asioista kokonaisvaltaisesti.