fbpx

Espoo

palvelupiste

Tervetuloa Espoon palvelupisteeseen

Meillä Wallattomassa asiakasta palvelevat aina tutut hoitajat. Tämä on iso etu ja
merkityksellinen asia asiakkaan kokonaistilanteen hahmottamisessa. Tuttu hoitaja huomaa ja reagoi
nopeasti pieniinkin muutoksiin asiakkaan voinnissa. Hoitajan työtä tukevat myös digitaaliset
palvelumme, jotka mahdollistavat asiakkaan voinnin reaaliaikaisen seurannan ympäri vuorokauden.

Teemme työtämme tiiminä asiakkaan ja hänen läheistensä ja omaistensa kanssa. Hoivatyömme on
läpinäkyvää, ja läheiset voivat osallistua hoivakäynteihin digitaalisesti kameran kautta, esimerkiksi
omalta tietokonepäätteeltään.

Luottamus, lämpö, läsnäolo ja oikein ajoitettu ja mitoitettu ammattitaitoinen apu on lähtökohtamme.
Niistä aineksista syntyy parasta hoitoa.

Espoon hoitajat

Olen kirurginen sairaanhoitaja ja olen työskennellyt leikkaussalissa sekä aikuisten että lasten yksiköissä. Hyvä aseptiikka, haavahoidot sekä kipujen lievitys ovat tällä saralla tulleet tutuksi ja uskoisin niistä olevan hyötyä myös kotiin tuotavissa palveluissa. Työkokemukseni muistisairaiden asiakkaiden parissa antaa minulle hyvät valmiudet tukea heitä pärjäämään omassa kodissaan.

Kotihoidossa olen toiminut esimiestyössä, jossa asioiden koordinointi ja päiväkäyntien suunnittelu kuului vastuulleni. Tämä tehtävä avasi silmät sille, kuinka tärkeää on antaa aikaa asiakas kohtaamisille sekä olla aidosti läsnä ihmisiä kohdatessa. Itse pidän kotihoidossa erityisesti siitä, kun voin tuoda päivittäin iloa ja valoa ihmisille, jotka saattavat muutoin olla yksinäisiä tai seuraa vailla.

Wallattomassa saan tehdä asiakaskäynnit ilman kiirettä. Tämä mahdollistaa sen, että ehdin kunnolla tutustumaan asiakkaisiin ja pystyn tarjoamaan heille, yksilöllistä hyvää hoitoa.

-Hymyillen jokaiseen kotiin-

Hanna Timonen

044 404 4048

Leandro Vargas da Silva

Sairaanhoitaja
044 364 5364

Olen muuttanut suomeen Brasiliasta 20-vuotta sitten ja edelleen rakastan tätä maata. Työskentelin Pelastusarmeijassa vuoteen 2014 saakka sekä Suomessa että Ruotsissa. Tein työtä seurakunnassa ja sosiaalityössä, viimeisimpänä päihdetyön parissa. Päätin pitkän urani jälkeen lisäkouluttautua sairaanhoitajaksi. Valmistuin sairaanhoitajaksi vuonna 2018, jonka jälkeen olen työskennellyt mielenterveyspotilaiden ja vanhusten parissa. Pidän Wallattoman arvomaailmassa siitä, että työntekijöitä ja asiakkaita kohdellaan arvostaen ja kunnioittaen.

Kysy lisää Espoon palvelupisteestä

Me pidämme huolta

Valitse haluamasi hoiva-ammattilainen sekä ajankohdat palvelulle. Näin mahdollistamme onnellisen arjen ikäihmiselle ja mielekkään sekä paremmin palkatun työn parhaille terveydenhuollon ammattilaisille.

Meillä on näkemystä

Me haluamme nähdä Suomen, jossa jokainen saa ikääntyä turvallisesti ja elää oman näköistä ja arvokasta elämää loppuun asti. Me onnistumme siinä yhdessä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa tuottamalla hyvää laatua kotihoitoon ja muuttamalla toimialaa omalla esimerkillämme.

Me autamme kaikessa

Saat kauttamme kaikki palvelut omaan tai läheisesi kotiin, tarvitset sitten apua arkeen liittyvissä askareissa, hoivassa tai lääkäripalveluissa. Meiltä saat niin arkea helpottavat teknologiset apuvälineet kuin siivoojan. Me huolehdimme asiakkaidemme tarpeista ja arjen asioista kokonaisvaltaisesti.