fbpx

Meille töihin

Toimimme yhdessä omaisten ja läheisten kanssa taataksemme lähimmäisellesi parhaan mahdollisen hoidon - sydämellä!

Tulossa!

Päivitämme nettisivujamme.

Miksi valita meidät?

Me pidämme huolta

Valitse haluamasi hoiva-ammattilainen sekä ajankohdat palvelulle. Kaikki hoitajamme ovat yrittäjiä. Verrattuna yleiseen alan palkkatasoon maksamme hoitajillemme jopa tuplasti enemmän. Näin mahdollistamme onnellisen arjen ikäihmiselle ja mielekkään sekä paremmin palkatun työn parhaille terveydenhuollon ammattilaisille.

Meillä on näkemystä

Me haluamme nähdä Suomen, jossa jokainen saa ikääntyä turvallisesti ja elää oman näköistä ja arvokasta elämää loppuun asti. Me onnistumme siinä yhdessä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa tuottamalla hyvää laatua kotihoitoon ja muuttamalla toimialaa omalla esimerkillämme.

Me autamme kaikessa

Saat kauttamme kaikki palvelut omaan tai läheisesi kotiin, tarvitset sitten apua arkeen liittyvissä askareissa, hoivassa tai lääkäripalveluissa. Meiltä saat niin arkea helpottavat teknologiset apuvälineet kuin siivoojan. Me huolehdimme asiakkaidemme tarpeista ja arjen asioista kokonaisvaltaisesti.

 

Wallaton yrittäjäksi

Mukaan tiimiimme?

Jos olet hoitoalan osaava ammattilainen, kiinnostunut yrittäjyydestä ja etsit merkityksellistä tapaa tehdä työtäsi jatkuvasti kehittyvässä tiimissä, Wallaton on sinun juttusi.