fbpx

Meillä töissä

Lue sairaanhoitajiemme kertomana, millaista Wallattomalla on olla töissä. Etsimme koko ajan uusia innokkaita ja ahkeria tekijöitä riveihimme. Tule mukaan tekemään arvokasta työtä, jota myös aidosti arvostetaan!

Sydän veti Wallattomaan

Wallattoman tiimi vahvistui jälleen yhdellä aurinkoisella hymyllä Minna Selinin aloitettua työt palveluesimiehenä Forssan toimipisteessä. Minnalla on työkokemusta sairaanhoidon parista yli 20 vuoden ajalta ja hän on työskennellyt mm. Halikon sairaalassa osastonhoitajana ja psykiatrian sairaanhoitajana Turun kaupungilla ja FSHKY:llä.

– Työt ja perhe ovat kuljettaneet minua moniin eri tehtäviin, mutta Wallattomalle päädyin kuuntelemalla sydämeni ääntä. Olen seurannut yrityksen toimintaa jo pitkään ja tiedän, että täällä tehdään töitä aina asiakas edellä, Minna kertoo. Minna on suorittanut myös sosiaali- ja terveysalan johtamista tukevan YAMK-tutkinnon. Asiakastyön ja hallinnollisten tehtävien lisäksi hän tulee kehittämään päivittäisjohtamista sekä osallistuu palveluiden suunnitteluun ja kehittämiseen.

– Työhyvinvointi on aina ollut lähellä sydäntäni ja se on asia, johon haluan työssäni myös keskittyä. Hyvällä tiimillä varmistamme, että asiakkaat saavat jatkossakin parasta mahdollista palvelua.

Uuden työnkuvan myötä Minna ei aio kuitenkaan unohtaa asiakaskäyntejä.
– Kohtaamiset asiakkaiden kanssa ovat hoitotyön ydin ja edellytys kehitystyön tekemiselle.

Vapaa-ajalla energisen Minnan päivät kuluvat perheen ja kahden koiran kanssa puuhastellessa.

Minna Selin

Palveluesimies
044 702 2253

Terveiset Seinäjoelta!

Kuten Seinäjoen sloganissakin sanotaan: täällä on tilaa kaikelle hyvälle. Ei siis ole ihme, että kaupungista löytyy myös yksi Wallattoman toimipisteistä. Tällä hetkellä räätälöityjä kotihoito- ja hoivapalveluja tarjoaa Seinäjoella kymmenen hengen tiimi, mutta lisää tekijöitä etsitään koko ajan.

”Wallattoman tarjoamille palveluille on tällä hetkellä kaupungissa valtava kysyntä, enkä ihmettele miksi. Aloitin itse lokakuussa tiimimme palveluesimiehenä ja nautin yli kaiken siitä, että Wallattomalla työskennellessä meillä on mahdollisuus nostaa asiakas aidosti keskiöön.

Työtehtävämme ovat hyvin laajat, sillä touhuamme oikeastaan kaikkea, mitä asiakas haluaa. Yhtenä päivänä se saattaa tarkoittaa saattajana toimimista lääkärireissuilla ja toisena yhdessä kokkailua. Yksi mieleenpainuvimpia hetkiä työssäni onkin ollut, kun valmistin köyhiä ritareita asiakkaalle, joka ei ollut päässyt maistamaan lempiherkkuaan yli kymmeneen vuoteen.

Asiakkaita riittäisi tällä hetkellä enemmän kuin voimme ottaa. Emme aio kuitenkaan tinkiä palvelun tasosta ja ajasta, jonka vietämme asiakkaiden kanssa. Siksi etsimmekin jatkuvasti uusia tekijöitä mahtavaan tiimiimme. Olisitko sinä uusi vahvistuksemme?

Tanja Vainionpää-Hernesmaa

Palveluesimies

”Olemme asiakkaillemme arjen läheiset”

Wallattoman toiminta Iisalmessa käynnistyi elokuun alussa vauhdikkaasti. Syyskuun alusta palveluja laajennettiin jo asiakkaiden pyynnöstä viikonlopputöihin.

– Viikonlopputyöt on kaikkien kannalta hyvä. Asiakkaat saavat hoivaa tutuilta hoitajilta ja me pystymme tarjoamaan paremmin omalle tiimille ja sijaisille tunteja, toteaa Iisalmessa Wallaton-yrittäjänä toimiva Hannele Eskelinen.

Hannelen lisäksi Iisalmen tiimiin kuuluu neljä lähihoitajaa ja kodinhoitaja. Wallaton tekee tiivistä yhteistyötä asiakastyössä kanssa Ylä-Savon soten ja muiden yksityisten toimijoiden kanssa.

– Asiakkaille on tärkeintä, että hoitajat eivät vaihdu. Siksi me teemme Wallatomassa tiiminä yhdessä työvuorot, jotta kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa. Kun hoitajat ovat tyytyväisiä, myös asiakkaat ovat tyytyväisiä.

Hannele kuvailee asiakassuhdetta parhaimmillaan yhteisen ilman hengittämiseksi. Tärkeintä on tuntea asiakas.

– Monella asiakkaallamme oma läheiset ovat kaukana. Me hoitajat olemme ne arjen läheiset. Emme siis vain mene asiakkaan luokse tekemään temppuja, vaan me aidosti elämme yhdessä sitä elämää, yhteisellä rytmillä.

– Hoitajan työ on rikasta elämää ihmisten kanssa. Kun työnsä saa tehdä hyvin ja ilman kiirettä, tämä on enemmän kuin työtä.

Hannele Eskelinen

Palveluesimies

Miksi valita meidät?

Me pidämme huolta

Valitse haluamasi hoiva-ammattilainen sekä ajankohdat palvelulle. Kaikki hoitajamme ovat yrittäjiä. Verrattuna yleiseen alan palkkatasoon maksamme hoitajillemme jopa tuplasti enemmän. Näin mahdollistamme onnellisen arjen ikäihmiselle ja mielekkään sekä paremmin palkatun työn parhaille terveydenhuollon ammattilaisille.

Meillä on näkemystä

Me haluamme nähdä Suomen, jossa jokainen saa ikääntyä turvallisesti ja elää oman näköistä ja arvokasta elämää loppuun asti. Me onnistumme siinä yhdessä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa tuottamalla hyvää laatua kotihoitoon ja muuttamalla toimialaa omalla esimerkillämme.

Me autamme kaikessa

Saat kauttamme kaikki palvelut omaan tai läheisesi kotiin, tarvitset sitten apua arkeen liittyvissä askareissa, hoivassa tai lääkäripalveluissa. Meiltä saat niin arkea helpottavat teknologiset apuvälineet kuin siivoojan. Me huolehdimme asiakkaidemme tarpeista ja arjen asioista kokonaisvaltaisesti.

 

Wallaton yrittäjäksi

Mukaan tiimiimme?

Jos olet hoitoalan osaava ammattilainen, kiinnostunut yrittäjyydestä ja etsit merkityksellistä tapaa tehdä työtäsi jatkuvasti kehittyvässä tiimissä, Wallaton on sinun juttusi.