fbpx

Asiakaskokemuksia

Jotta vanheneminen olisi ilo

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

”Vaikka hänelle oli sanottu, että ei tarvitse kotiin tulla enää, koska ei tuu pärjää täällä yksinänsä.” Katso Einon hieno kuntoutumistarina.

”Se oli ihanaa, kun aina kävi ne samat hoitajat. He eivät ainoastaan hoitaneet tytärtäni Miaa, vaan he tukivat, että me omaiset jaksettiin olla siinä tilanteessa.” Tarina kotisaattohoidosta.

Me pidämme huolta

Valitse haluamasi hoiva-ammattilainen sekä ajankohdat palvelulle. Näin mahdollistamme onnellisen arjen ikäihmiselle ja mielekkään sekä paremmin palkatun työn parhaille terveydenhuollon ammattilaisille.

Meillä on näkemystä

Me haluamme nähdä Suomen, jossa jokainen saa ikääntyä turvallisesti ja elää oman näköistä ja arvokasta elämää loppuun asti. Me onnistumme siinä yhdessä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa tuottamalla hyvää laatua kotihoitoon ja muuttamalla toimialaa omalla esimerkillämme.

Me autamme kaikessa

Saat kauttamme kaikki palvelut omaan tai läheisesi kotiin, tarvitset sitten apua arkeen liittyvissä askareissa, hoivassa tai lääkäripalveluissa. Meiltä saat niin arkea helpottavat teknologiset apuvälineet kuin siivoojan. Me huolehdimme asiakkaidemme tarpeista ja arjen asioista kokonaisvaltaisesti.