fbpx

Asiakaskokemuksia

Jotta vanheneminen olisi ilo

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

”Isä on ollut niin tyytyväinen, että se suorastaan paistaa hänestä”

95-vuotias Väinö Niiranen on aina tykännyt tanssia. Ja tanssia hän saa edelleen Wallattoman hoitajien kanssa vaikka joka päivä. Sotaveteraanin tytär on onnellinen, kun isä on turvassa ja hyvällä mielellä omassa kodissaan. 

Leena Niiranen lupasi isälleen jo vuosikymmeniä sitten, että tämä saa asua kotona loppuun asti. Lupauksen pitämistä on helpottanut Wallattoman hoivapalvelut. Hoitajat käyvät kolme kertaa päivässä ja varmistavat, että lääkkeet on otettu ja ruuat syöty, mutta myös sen, että Väinöllä riittää iloa jokaiseen päivään.

– Wallatoman hoitajat ovat pitäneet isästä huolta nyt vuoden verran. Ero aikaisempaan on valtava. Wallattoman hoitajilla on paljon enemmän aikaa ja he ottavat aidosti isän huomioon.

– Mistä vaan isä tykkää, niin siihen he paneutuvat. Kaikki hoitajat ovat niin liikuttavan ihania ja iloisia. Heillä tuntuu aina olevan hyvä päivä. Ja isä on ollut niin tyytyväinen, se suorastaan paistaa hänestä.

Leena käy isänsä luona kerran päivässä. Wallattoman hoivapalvelun ansiosta hän on voinut olla luottavaisin mielin, varsinkin, kun hän on myös oman miehensä omaishoitaja.

– Tuntuu siltä, että hoitajat eivät hoida vaan isää, vaan myös minua. He pitävät minut koko ajan tietoisena mitä tapahtuu ja lähettävät minulle ihania videoita asioista, joita he yhdessä isän kanssa tekevät.

Tutut hoitajat, luottavainen mieli

Wallattoman hoitajat auttavat Väinöä aamupuuhissa, tekevät aamupalaa, pukevat ja antavat lääkkeet. Päivällä ruokaillaan ja luetaan, muistellaan, lauletaan ja ulkoillaan. Ja tietenkin tanssitaan. Päivän lopuksi hoitajat auttavat iltatoimissa ja peittelevät sänkyyn.

Lisäturvaa tuo Vivago-ranneke, jonka avulla Wallattoman hoitajat ja Leena itse pystyy seuraamaan Väinön vointia ja saa tietoa, jos jotain yllättävää tapahtuu.

– Kaikki neljä hoitajaa on tullut tutuksi. On ihanaa, että isän luona käy aina samat tutut hoitajat. Se tuntuu läheiseltä ja turvalliselta.

Leena Niirasen silmäkulma kostuu, kun hän katselee isäänsä ja puhuu Wallattoman palveluista.

– Parasta on kuitenkin hoitajien herttaisuus ja omistaneisuus työlleen ja isälle. Kun isä on tyytyväinen ja iloinen, minäkin olen. 

”Vaikka hänelle oli sanottu, että ei tarvitse kotiin tulla enää, koska ei tuu pärjää täällä yksinänsä.” Katso Einon hieno kuntoutumistarina.

”Se oli ihanaa, kun aina kävi ne samat hoitajat. He eivät ainoastaan hoitaneet tytärtäni Miaa, vaan he tukivat, että me omaiset jaksettiin olla siinä tilanteessa.” Tarina kotisaattohoidosta.

Me pidämme huolta

Valitse haluamasi hoiva-ammattilainen sekä ajankohdat palvelulle. Näin mahdollistamme onnellisen arjen ikäihmiselle ja mielekkään sekä paremmin palkatun työn parhaille terveydenhuollon ammattilaisille.

Meillä on näkemystä

Me haluamme nähdä Suomen, jossa jokainen saa ikääntyä turvallisesti ja elää oman näköistä ja arvokasta elämää loppuun asti. Me onnistumme siinä yhdessä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa tuottamalla hyvää laatua kotihoitoon ja muuttamalla toimialaa omalla esimerkillämme.

Me autamme kaikessa

Saat kauttamme kaikki palvelut omaan tai läheisesi kotiin, tarvitset sitten apua arkeen liittyvissä askareissa, hoivassa tai lääkäripalveluissa. Meiltä saat niin arkea helpottavat teknologiset apuvälineet kuin siivoojan. Me huolehdimme asiakkaidemme tarpeista ja arjen asioista kokonaisvaltaisesti.