fbpx

Apuvälineet

Wallaton. Jotta vanheneminen olisi ilo

Apuvälineet

Järjestämme asiakkaillemme kaikki heidän apuvälineet, joita he tarvitsevat liikkumiseen ja askareista suoriutumiseen. Apuvälineet ovat merkittävässä osassa kotona esimerkiksi vessassa käymisessä, peseytymisessä ja ruuan laitossa. Oikeilla apuvälineillä voidaan ylläpitää liikkumis- ja toimintakykyä ja edistää kuntoutumista. 

Me pidämme huolta

Valitse haluamasi hoiva-ammattilainen sekä ajankohdat palvelulle. Näin mahdollistamme onnellisen arjen ikäihmiselle ja mielekkään sekä paremmin palkatun työn parhaille terveydenhuollon ammattilaisille.

Meillä on näkemystä

Me haluamme nähdä Suomen, jossa jokainen saa ikääntyä turvallisesti ja elää oman näköistä ja arvokasta elämää loppuun asti. Me onnistumme siinä yhdessä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa tuottamalla hyvää laatua kotihoitoon ja muuttamalla toimialaa omalla esimerkillämme.

Me autamme kaikessa

Saat kauttamme kaikki palvelut omaan tai läheisesi kotiin, tarvitset sitten apua arkeen liittyvissä askareissa, hoivassa tai lääkäripalveluissa. Meiltä saat niin arkea helpottavat teknologiset apuvälineet kuin siivoojan. Me huolehdimme asiakkaidemme tarpeista ja arjen asioista kokonaisvaltaisesti.